BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE LEVERING EN MOOIE TEGELS

25-2-2016

    

Waardering 5 van 5

No Nonsens bedrijf. doet wat het zegt. flexibele jongens die meehelpen om de tegels te laden.

TEVREDEN

25-2-2016

   

Waardering 4 van 5

Ik heb wandtegels besteld 30x60 en die zijn erg mooi en heel aangekomen. Vloertegels durfde ik niet via internet omdat ik het dan niet kon voelen maar achteraf heb ik toch gewoon gebeld om te vragen of hun konden aangeven of het glad was of met structuur. hierbij hadden ze netjes aangegeven dat het zeker geschikt was voor in mijn badkamer. Ze hadden aangegeven dat ik mijn transportkosten gecrediteerd zou krijgen omdat ik net niet optijd mn bestelling van de vloertegels had doorgegeven zodat het evt. nog met de wandtegels geleverd kon worden. dit heb ik echter nog niet terug gekregen. En toen we uiteindelijk 1 vloertegel te kort kwamen omdat er 1 tijdens transport kapot was gegaan mochten we wel 1 kostenloos op komen halen dus dat was wel fijn. Vriendelijk geholpen door de mannen.

METROTEGELS

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Tegels besteld en binnen paar dagen geleverd . Supersnel en goeie prijs.

GOEDE SERVICE. WAT ROMMELIGE "SHOWROOM"

24-2-2016

   

Waardering 4 van 5

Duidelijke webshop. Tegels liggen in loods. Heeft wat rommelige uitstraling. Werden goed geholpen en afwikkeling en levering was goed.

MOOIE TEGELS VOOR WEINIG GELD

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en het bedrijf dat de tegels legde zei dat het tegels zijn van een hele goede kwaliteit. En dat voor dat geld. Heel erg tevreden en ze zijn heel mooi

GOEDE SERVICE

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Behalve dat TegelOutlet Zetten een zeer ruime keus heeft geeft dit bedrijf ook een goede service.

SNELLE SERVICE

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. goedkoopste van internet en goede kwaliteit tegels! Een aanrader!

MOOIE AUTHENTIEKE KLEUR

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik zocht terrakleurige tegels en kwam via Google meteen bij Zetten terecht: waren in de aanbieding! Meteen besteld. Een kleine week later waren ze er en nog een week later zaten ze erin. Mooi!