Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE SERVICE EN BEREIKBAARHEID

25-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Goede service. wilde eerst een factuur. Dit was geen probleem. Factuur direct gekregen. Geld zou overgeboekt worden alleen ivm de planning de tegels toch ineens nodig.  Was geen enkel probleem. kreeg keurig een link om te betalen met IDeal en de bestelling werd op de juiste dag afgeleverd. Het transport was ook goed op orde. kreeg keurig een telefoontje voordat er werd afgeleverd. Pallet is ook keurig in de garage achter het huis gezet.  Wat mij betreft een site om te onthouden.

ONZE 2E EN 3E BESTELLING

22-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor het eerst enkele jaren geleden tegels gekocht en nu opnieuw. een zeer plezierige zaak om rond te snuffelen en met een kop koffie en versnapering heerlijk op je gemak vrijblijvend rondkijken zolang je wilt. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en geeft indien gevraagd advies maar nooit opdringerig.Prijzen zijn heel goed. Aflevering op het afgesproken moment. al met al krijgt deze zaak van ons een hoge beoordeling. Groeten en wellicht tot weerziens. Eric de valck

PERFECTE EN SNELLE LEVERING

13-8-2015

    

Waardering 5 van 5SUPER BEDRIJF!!!!!!

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer mooie tegels gekocht voor een zeer mooie prijs!!!!! Snelle levering en goede logistiek. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.  Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!!!! Mocht ik in de toekomst weer tegels nodig hebben dan koop ik ze weer hier. Bedankt.van een zeer tevreden klant!!!

ANTIEK

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima. snelle bediening. mooie tegles en goedkoop. passen bij de rest van ons interieur

VOOR TEGELS GA JE NAAR TEGELOUTLET ZETTEN

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Hoewel in ons geval de tegels een dag later kwamen als was afgesproken door een miscommunicatie . niets dan lof over dit bedrijf! De ontvangst is hartelijk en vriendelijk en de koffie staat klaar!  Wij kwamen er na ruim een week pas achter dat we 5 pakken vloertegels misten. Hoewel dit niet meer in het systeem terug te vinden was . werden deze toch 'gratis' ter beschikking gesteld! Martijn . nogmaals dank voor deze geweldige service! Dus tegels nodig : direkt naar TegelOutlet Zetten!!

GOED SNEL EN DUIDELIJK

12-8-2015

   

Waardering 4 van 5

besteld en binnen een week na zelf aanvraagd te hebben al binnen kwaliteit tegels

GEZONDE BESTELLING.

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed!