BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

NETTE SERVICE!

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

voor onze nieuwbouw woning tegels gekocht voor op de begane vloer. zeer netjes te woord gestaan tot 2x toe. de vloer ligt er nu net een weekje in en ziet er top uit! zeker een aanrader als je tegels nodig hebt!

PRIMA SERVICE

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Voor de 2e keer tegels gekocht bij jullie. De ervaringen waren dus al goed. Snel geholpen en alles werd keurig thuisbezorgd. Ondanks dat er tegels waren met kleine afwerkingsfoutjes werd er prima service verleend en direct. zonder moeilijk doen. dat omgeruild en een paar pakken extra en kosteloos geleverd. Ook de aangeboden koffie en appelflap waren prima.  Groet.  Bart

DOEN WAT ER OP DE SITE WORDT BELOOFD

9-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Makkelijk bestellen en heldere telefonische toelichting. Binnen de gestelde termijn netjes aan huis bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Zodra de vloer is gelegd. mail ik het eindresultaat!

TOP BEDRIJF

2-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen week hebben wij de tegels ontvangen. Door onze eigen fout hebben wij 2 pakken te weinig besteld. gisteren gebeld en vandaag 2 dozen in dezelfde tint nageleverd gekregen! Top service en in mijn eigen dus echt een top bedrijf.

GEWELDIG

2-3-2016

    

Waardering 5 van 5

via vrienden hier gekomen nu weet ik wel dat het internet alles naar de klote helpt maar eerlijk is eerlijk deze tegels waren zoveel goedkoper of het een b keuze is geweest geen idee maar mijn keuken is weer strak. ik ben er erg blij mee en goed geleverd en op tijd

SCHITTERENDE ARTIKELEN

1-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Prima spullen en keurig snel en oordeelt bezorgd.

PRIMA

1-3-2016

    

Waardering 5 van 5

goed geholpen. aardige mensen

BEDANKT VOOR HET ADVIES

1-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen weekend zijn wij in de outlet geweest en zijn geslaagd voor onze tegels. Wat een keuze in vloertegels. ondanks de enorme drukte ben ik goed geholpen en heb ik echt een mooie combinatie vloertegels en wandtegels gevonden. zojuist zijn de tegels geleverd. netjes verpakt en van te voren ben ik gebeld door de transporteur. deze week gaan we eraan beginnen dus de foto's volgen spoedig