Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2146 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

KEURIG VERZORGDE BESTELLING

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Omdat ik toch vragen had. werd ik netjes te woord gestaan. Voor de rest goede en snelle service.

LEUKE CLUB MENSEN. SUPER TEGELS

16-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegeloutlets te hebben bezocht kon ik gelukkig bij jullie wel slagen. Voldoende keuze. leuke relaxte sfeer. De tegels zijn gisteren netjes volgens afspraak geleverd en de tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. Al met al gewoon een zeer positieve ervaring. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Trouwens. nog bedankt voor de lekkere appelflappen zaterdag!!

TEVREDEN

12-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Fijn dat er gebeld werd hoe laat de levering plaats zou vinden!

HELEMAAL PRIMA

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen. ruime keuzen en hele nette prijzen. Werd netjes thuis bezorgd op afgesproken dag en tijd.  Zeker voor herhaling vatbaar.

OP GEZETTE TIJD!!

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Bestelling is in prima staat en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit is wat ik ervan had verwacht. Dus ben zeer tevreden!!!

TOP

4-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Erg tevreden. nadat de palet met tegels snel was geleverd bleken er drie dozen stuk te zijn. Binnen twee dagen werden er drie nieuwe dozen geleverd!SUPER  

BESTELLING TEGELS

3-4-2015

    

Waardering 5 van 5

ik heb het bestelde ontvangen. alles in prima staat en zoals besteld . ondanks ik enige schroom had omdat ik uw winkel niet kon dus geen ervaring mee had ben ik positief verrast 1 ste klas was de aanbieding en idd tegels waren keurig geen krommen erin en egaal van kleur. bij een volgende klus zal ik zeker weer een beroep doen op uw en uw diensten.

MOOIE TEGEL

28-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Vandaag begonnen met tegelen. Prima kwaliteit tegels. Ook de aflevering van de tegels was dik in orde werden netjes achter het huis neer gezet.

201911369412