Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

ZO HOORT HET...

30-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Snelle reactie. vlotte levering. goede afspraken. goed en goedkoop!

BESTELLING METROTEGELS

29-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Schitterende afhandeling van bestelling. Bestellen is super makkelijk. stukken goedkoper. perfecte levering en resultaat is prachtig. Ik zend jullie later nog foto van resultaat. Bedankt alvast.

HET IS WAAR. TEGELOUTLET ZETTEN HEEFT ZIJN ZAAKJES GOED VOOR ELKAAR!

28-10-2015

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn netjes en volgens afspraak geleverd!  De chauffeur heeft netjes van te voren gebeld!  En de tegels zijn van goeie kwaliteit!!!

KLANTGERICHTHEID

25-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitzoeken neemt de tijd. Bij tegeloutlet Zetten hebben de dames en heren de tijd voor ons genomen. Naast een warm welkom met koffie en thee wordt je vriendelijk begeleid. Krijg je de tijd om rustig te beslissen en als je de eerste keer zonder aankoop vertrekt weet je gelijk dat de volgende keer je net zo goed geholpen gaat worden als deze eertse keer. Er wordt de tijd genomen voor de klant. De aflevering van de tegels was super. alles strak georganiseerd. Als klant weet je waar je aan toe bent.

QUA SERVICE EN COMMUNICATIE WAT BETREFT LEVERTIJD. KAN MENIG BEDRIJF EEN VOORBEELD AAN NEMEN!

23-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Je kan online een goede keus maken wat betreft de kleur van de wandtegels e.d.. Komt super overeen met de werkelijkheid. En ik vind de service van uw bedrijf echt uitmuntend. Een hele fijne mail communicatie wat betreft de levering. deze is echt van mens tot mens. Ik heb uw bedrijf dan ook al meer dan aanbevolen bij onze familie/kenissenkring! Echt super!!

PRIMA

23-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Goeie service en ze komen na wat er is afgesproken voor een prima prijs.

MOOIE TEGELS VOOR EENVOUD PRIJS!

23-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Op deze site waren de tegels die wij zochten (metro creme) het goedkoopst. Ze werden snel bezorgd en het is prima kwaliteit. Mijn man is nu de keuken aan het tegelen met deze mooie tegeltjes. Bedankt!

GOEDKOPE TEGELS EN SNELLE LEVERING.

22-10-2015

    

Waardering 5 van 5