Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

8-3-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima

TEGELS VOOR DE WC

8-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Hele scherpe prijzen ruim assortiment en snelle en duidelijke levering

3-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima ontvangst. vlot geholpen om de voor ons juiste tegels uit te kiezen. Zeer acceptabel wat de prijs betreft. en op een zeer correcte manier op afspraak bij ons afgeleverd. Kortom. wij zijn zeer tevreden over de tegeloutlet. en zullen iedereen die op zoek is naar mooie betaalbare tegels. naar jullie verwijzen.  Onze hartelijke dank voor alles. de tegels zijn inmiddels gelegd en geheel naar tevredenheid.

VEEL KEUS. SNELLE LEVERING

17-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb met groot plezier tegels uitgezocht. Er waren zoveel kleuren om uit te kiezen! Binnen een paar dagen had ik ze in huis en de bezorger was ook nog zo vriendelijk om ze voor me in de lift te zetten.

SUPER TEGELS

16-2-2017

    

Waardering 5 van 5

snel.klant vriendelijk personeel.behulpzaam.aanrader

SUPER TEGEL

16-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Perfect advies en scherpe prijs voor een tegel die we altijd al wilde. Kon de tegel pas later gaan leggen. dus ze hebben een tijdje langer in het magazijn gestaan. Dit was geen probleem. Nu liggen ze er in en zijn heel tevreden. Netjes thuis bij de voordeur afgeleverd. Heel netjes allemaal. Een nadeel: ze hebben zoveel keuze dat je bijna niet kan kiezen...grapje natuurlijk..

TEVREDEN

15-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden hoe het gegaan is . Levering op tijd en alles in goede staat ontvangen. Wel vind ik de transport kosten aan de duurder kant vooral als je weinig besteld.

GOEDE SERVICE. SNELLE LEVERING

15-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. Omdat we de tegels online gingen bestellen. is het toch moeilijk om via een foto een keuze te maken. Na een telefoontje hierover. werden er verschillende proefstukjes opgestuurd. En konden we toch live een keuze maken. Top geregeld.