Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELOUTLET GOED. EXTERNE TRANSPORTEUR MINDER.

20-11-2015

   

Waardering 4 van 5

Ik heb verschillende tegels besteld en via email een aantal keren vragen gesteld over wat beschikbaar was of niet. Elke keer zeer snel en correct reactive. De verdere afhandeling was goed en kreeg uidelijke informative over de levering. Ik zou hier zeker weer iets bestellen. De levering zelf die door een ander bedrijf wordt uitgevoerd was minder. Er zou contact opgenomen worden op de dag van de levering maar dat gebeurde niet. De levering was ook nog eens veel te laat dus daar ben ik niet tevreden over.

GOED ADVIES EN LEVERING IN OVERLEG

20-11-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben vorstbestendige tegels voor ons balkon gekocht. We zijn zeer vakkundig geholpen met de keuze en ook de aflevering ging in goed overleg. Prima geregeld dus.

PRIMA

15-11-2015

   

Waardering 4 van 5

Alles prima zoals site en bezorging. Wat mij is opgevallen is dat de berekening van het aantal tegels best wel krap is. Ik had dus ook 2 tegels te weinig. Gelukkig kon ik het oplossen. Misschien een idee om hiernaar te kijken?

UITSTEKEND

14-11-2015

    

Waardering 5 van 5

Mijn bestelling is op de afgesproken datum geleverd. de chauffeur was heel beleefd.  Al met al een prima bedrijf. Ik zal dit bedrijf aan mijn familie en vrienden aanbevelen.

REDELIJK TEVREDEN

12-11-2015

 

Waardering 2 van 5

Wij hebben een prachtige vloer bij jullie uitgekozen. zonder echt bij andere zaken te kijken. De vloer ligt inmiddels en deze is echt prachtig. Nadeel volgens de tegelzetter is dat alle tegels krom zijn. Nu is dit geen ramp. maar dit had me wel verteld mogen worden toen ik de vloer aanschafte.  Daarnaast hebben we op basis van de bouwtekeningen van ons huis geschat dat we een ruimte van zo'n 45m2 hebben. We kregen daardoor een ruime 51m2 mee vanwege de 10%-15% verspilling. Dat snap ik allemaal. Echter. nu ligt de vloer en blijkt dat we twaalf pakken over hebben. Dit is niet jullie fout. maar de pakken zijn in dezelfde conditie als ze aangeleverd zijn. Een terugneemmogelijkheid zou ons een hoop ruimte in de schuur schelen en financieel een klein meevallertje zijn in alle sores die een verbouwing met zich mee kan brengen.   Bovenstaande punten zou ik melden. wanneer ik jullie aan zou raden bij vrienden. omdat we wel heel blij zijn met de vloer en de prijs. maar niet zo blij zijn met de geleverde service.

HELEMAAL TEVREDEN

7-11-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegeloutlet heeft scherpe aanbiedingen. snelle levering. en een goede klantenservice. Ik ben zeker van plan in de toekomst weer bij TegelOutlet.Zetten te bestellen.Ik ben helemaal tevreden.

TOPTEGELS EN SNEL GELEVERD

5-11-2015

    

Waardering 5 van 5

We waren op zoek naar metrotegels voor onze nieuwe badkamer en de prijs bij TegelOutlet Zetten is de laagste van Nederland. Heb een proefmodel aangevraagd omdat we twijfelden over de kwaliteit. dat werd meteen gratis opgestuurd. Tegels blijken prachtig te zijn. meteen besteld en het werd keurig in overleg en met een tijdsindicatie geleverd. Petje af voor jullie service! Wij zijn er heel blij mee. Een echte aanrader.

HET IS BETREFT DE SORTERING EN SERVICE PRIMA BIJ TEGELOUTLET ZETTEN

4-11-2015

   

Waardering 4 van 5

De ruime sortering en ervaren mensen met goede adviezen bij tegel outlet zetten is het allemaal prima in orde ook de levering is prima gegaan.  Ontzettend bedankt.