BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

PRIMA LEVERING.

28-6-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima en snel geleverd. Mijn tegelplan had ik iets gewijzigd waardoor ik nog een paar tegels nodig had. Die zijn supersnel geleverd door iemand van het bedrijf die toch in de buurt moest zijn (en geen extra bezorgkosten)! Dank daarvoor.

SUPER TEGEL

25-6-2016

    

Waardering 5 van 5

Tegel in de serre superfijn makkelijk te onderhouden. we hebben deze tegel gekocht voor de serre om toch het buiten gevoel te behouden in de serre. nu de serre klaar is heeft t een uitstraling van het verlengde binnen maar toch buiten gevoel. zijn er erg blij mee. alles netjes afgelever. top

ZEER TEVREDEN :)

24-6-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik ben helemaal blij met mijn vloer. hij ligt er bijna in.. Het advies in Zetten was erg prettig en de service omtrent de levering etc ook. Ik wist niet wanneer ik de vloer zou kunnen leggen. maar kon de tegels op afroep laten leveren. De keuze was lastig. maar er werd heel prettig meegedacht en oprecht moeite gedaan om de goede tegel te vinden!  Nog even voegen en dan zal ik een foto sturen volgende week :) Groet Anke

KAMER BREDE SERVICE

23-6-2016

    

Waardering 5 van 5

acuraat alles netjes op tijd volgens afspraak . alles bij elkaar prima geholpen .

EIGENAAR

23-6-2016

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit en snelle levering!

TOP SHOP!

23-6-2016

    

Waardering 5 van 5

Duidelijke info. goede communicatie. snelle verzending. scherpe prijs en perfecte tegels!

POSITIEF

16-6-2016

    

Waardering 5 van 5

positief.Netjes afgeleverd.zeer tevreden

PRIMA SERVICE EN SNELLE LEVERING

15-6-2016

    

Waardering 5 van 5