Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2145 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

BUITENGEWOON

28-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Bij mijn bezoek aan dit bedrijf ben ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Ik heb ook praktische tips gekregen. Mijn bestelling is vlekkeloos uitgevoerd. Prima bedrijf.

GASTVRIJE ONTVANGST. VOORDELIG. LEVERING GOED VERZORGD!

26-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij waren verrast door de ontvangst in Zetten. koffie met een appelflap. Aardige behulpzame mensen. bij wijziging in bestelling zeer snelle reactie per mail. Tegels in goede staat ontvangen. Wel jammer dat er geen hele dozen retour mogen.

TOPGOEDKOOP

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima voorlichting goede service

GOEDE SERVICE. SNELLE LEVERING EN PRIMA PRIJS

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

De titel zegt het al. Goede overall ervaring door het aanbod. de service. snelle levering en competitieve prijzen.

EEN DIK TEVREDEN KLANT

17-7-2015

    

Waardering 5 van 5

-overzichtelijk op internet. -eenvoudig te bestellen en betalen. -levering is keurig en snel. -de tegels lagen keurig op pallet. -erg tevreden over de kwaliteit. -kortom. zeker voor herhaling vatbaar!  -een aanrader voor anderen.

SUPER SERVICE!!!!

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Waanzinnige prijzen en service. tegels voor de deur afgeleverd. Bedankt tegeloutlet Zetten!!!!

WAT JE VER HAALT IS KWALITEIT

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

ruime sortering goede deskundigheid  prettig geholpen

IEDEREEN MOET HIER TEGELS HALEN

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn enorm tevreden over TegelOutlet Zetten.  Het is een keurige. overzichtelijke bedrijfshal met een ruime keuze aan tegels voor binnen. buiten. badkamer. keuken. waar je maar tegels wil. De medewerkers waren je graag van dienst en voorzagen ons van erg goed advies. De klantvriendelijkheid was erg goed. Prijzen erg gunstig. Levering perfect! Alleen maar tevreden dus!

201911100751