Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2145 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

BETROUWBAAR BEDRIJF

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Betrouwbaar bedrijf. via de webshop netjes alles besteld en na contact te hebben opgenomen met de klantenservice binnen 2 werkdagen in huis. Zeker voor herhaling vatbaar.

PRIMA TEGELS. PRIMA SERVICE. PRIMA KWALITEIT.

5-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels. prima service. prima kwaliteit. Snelle levering en goede service en daarbij ook nog eens een prima prijs. Beslist aan te raden.

BREED ASSORTIMENT TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS

4-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen zaterdag ben ik bij jullie in de outlet geweest en was positief verrast door het ontvangst en het aanbod van de tegels. De verkopers namen ondanks de enorme drukte toch voldoende tijd voor mij om de woning qua vierkante meters uit te rekenen. De tegels zijn vandaag volgens afspraak netjes geleverd en complimenten over het transport. Netjes een uur voor levering gebeld en alles goed verpakt. Morgenvroeg beginnen we met tegelen. Als alles klaar is. zal ik de foto's sturen.

BEOORDELING

4-8-2015

   

Waardering 4 van 5

Goed. snel en betrouwbaar

TEGELS VAN GEWICHTIGE KWALITEIT

4-8-2015

   

Waardering 4 van 5

Deskundig advies. zonder poespas. Levering zoals afgesproken. Mooie tegels van goede kwaliteit

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

3-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik vind de service echt top. tegels waren geleverd alleen de plinten miste die zijn dezelfde avond nog geleverd echt top service ook de mensen die er werken zijn erg klantvriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik raad iedereen aan die tegels nodig heeft om naar Tegeloutletzetten te gaan de eerste heeft mijn raad al opgevolgd en ook een bestelling gedaan ik kan niks anders zeggen dan TOP bedrijf

GOEDKOOP EN BETROUWBAAR

3-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Goedkoop en betrouwbaar! Alles geheel naar wens en de prijs is echt super!

GOEDE SERVICE

29-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben een goede ervaring gehad met tegeloutlet zetten. Snelle reactie op vragen en ook een snelle oplossing voor ons kapot geleverde pak tegels. Onze badkamer wordt prachtig!!

201911819576