Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Vloertegels

4-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goede avond   Mijn ervaring met tegels in huis is goed. De bestelling was goed en duidelijk. Ook de webshop is oke.  De levering was perfect. Dus helemaal geen klachten.

Top tegels

4-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Gemakkelijk besteld. Snel en netjes afgeleverd. Zeer tevreden met onze tegels. Blijft een gok. online uitzoeken maar geen spijt.



Snelle levering. super klantenservice

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snel.duidelijk en volgens afspraak. Mooie kwaliteit tegels voor een fijne prijs!

Tuintegels

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn super tevreden met de tegels van tegelsinhuis. De service is zoals je mag verwachten. Alle afspraken zijn goed nagekomen! Prijs en kwaliteit zoals je mag verwachten en misschien wel iets meer!!



Tevreden klant

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Erg tevreden . service uitstekend. Kwaliteit prima

Top bedrijf!

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben onze badkamer tegels gehaald bij jullie en zijn ontzettend tevreden. Aardig en behulpzaam personeel. Later nog tegels bij besteld. super snelle levering! En goede kwaliteit voor een scherpe prijs



Wat bouwmarkten niet hebben.heeft wel het Tegelhuis in huis

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Via internet uw site gevonden en precies de kleur die we moesten hebben is geleverd Super

Aanrader!

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn heel tevreden met onze nieuwe tegels! Ze komen overeen met de afbeeldingen. goede prijs/kwaliteit verhouding en hele snelle verzending die tot op 10 minuten af klopt. We hebben nu twee keer besteld bij tegelsinhuis.nl en raden het iedereen aan.



keukentegels

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

mooie tegels. goede kwaliteit. uitstekende levering. vriendelijke klantenservice

Tweede ronde. nieuwe kansen.

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor de tweede keer. in vijf jaar. een bestelling geplaatst. Ditmaal voor een nieuwe aanbouw. De eerste keer ging het al perfect dus dat was ook dit keer wel ons uitgangspunt. Die aanname heeft ons wederom niet in de problemen gebracht. Keurig afgeleverd en goed verpakt. kwam zeer vlot het bestelde in huis. Perfecte tegels. die geheel voldeden aan de omschrijving op de website. Wij gaan in ieder geval weer voor Tegels in Huis indien een derde maal zich voordoet. Want driemaal is scheepsrecht.



Tegels voegen

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedemiddag. mijn ervaring als niet bouwvakker  ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en het verwerken van de producten.  Mooi eind resultaat perfecte voeg makkelijk te verwerken. Top

Prima service

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed product Snelle levering 



Tegels voegen

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedemiddag. mijn ervaring als niet bouwvakker  ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en het verwerken van de producten.  Mooi eind resultaat perfecte voeg makkelijk te verwerken. Top

Bezorging

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en goede kwaliteit.... de bezorging is ook super.....omdat de straat open lag is de pallet met tegels ook netjes tot aan de voordeur geleverd.. wanneer we weer tegels nodig hebben bestellen we ze weer bij tegelsinhuis.......



Uitermate tevreden

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijk geholpen aan de telefoon.   Tegels werden op afgesproken tijdstip bezorgt. Dus ook tapservice van transport bedrijf

??

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

de gekochte tegels worden in oct verwekt omdat het voor een terras is die nu in gebruik is de tegels waren er zeer snel .wij en iedereen vinden het mooie en goede tegels .als het terras klaar is stuur ik net als de vorige keer weer fotos  om u daar aan aan te herinneren stuur ik ze nogmaals op groeten hans




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL