Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2040 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

ROMANTISCHE SFEER DANKZIJ TEGELS VAN TEGELOUTLET ZETTEN!!!

19-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Mijn badkamer was aan vervanging toe. toen ik. net als vele anderen. lekker ging shoppen tot je een ons weegt voor de beste. mooiste. maar ook goedkoopste tegels. Overal waar ik kwam. wilde ze me uitknijpen en gaven weinig tot geen advies. Tot ik de mensen van tegeloutlet zetten leerde kennen. Deze mensen hebben echt!! verstand van tegels. Het gaat ze. bij tegeloutlet zetten met name om de klant. hun wensen. en geven gedegen advies. zo was ik aangenaam verrast toen ze mij afraden om een tegel te kopen maar mij een goedkoper alternatief boden.maar minstend zo mooi het gaat ze dus niet om het louter verkopen van tegels. ANDERS HADDEN ZE MIJ DIE DURE LATEN KOPEN en meer verdient. Nu. door hun advies (en vragen over de gebruiksdoeleinden)ben ik. en (veel) goedkoper uit en ik heb de romantische sfeer waarnaar ik opzoek was. Als ik nu mijn badkamer in loop voel ik meteen de warmte. die de tegels van tegeloutlet zetten uitstralen. Ik kan dit bedrijf dan ook aanbevelen aan iedereen die ook maar iets te tegelen heeft. Zeer goede service. gedegen advies maar bovenal zeer luxe tegels voor een zeer schappelijke prijs. je betaald werkelijk NOOIT!!! Teveel bij deze jongens. ik wilde ze dan ook nog bedanken langs deze weg. top jongens!!! hartstikke bedankt. ik beveel jullie aan iedereen aan binnen mijn vriendenkring. want iemand wijzen. op een topbedrijf heeft iedereen baat bij.!!! Er volgen nog foto's als ik mijn badkamer volledig heb ingericht (gekit en sanitair heb geplaatst) Dan ziet u zelf met uw eigen ogen dat tegeloutlet zetten . net als u alleen maar warme badkamers wil bouwen. 

SUPER

19-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer goed bedrijf en goede kwaliteit tegels

WE ZIJN SUPER GOED ONTVANGEN EN GEHOLPEN!

12-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring was heel goed.  Wij zijn goed ontvangen(gastvrij). daarnaast zijn wij met het uitkiezen goed geholpen.   Wij danken jullie hiervoor. We komen zeker weer terug. Voor nieuwe spullen...  Succes met jullie bedrijf en tot ziens.

PERFECTE SERVICE

9-3-2015

    

Waardering 5 van 5

zeer goede ervaring met deze zaak alles netjes voor elkaar. goede service paar keer gebeld i.v.m. wijzigen van mijn bestelling was geen enkel probleem. netjes een mail gekregen met de stand van zaken en verschuldigde bedrag.

SNEL GOEDKOOP EN GOED

9-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Positief

VAN A TOT Z GEREGELD

9-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Niet alleen een prima advies over de mogelijkheden van de tegels maar ook de bezorging was punctueel en correct. Ik ben heel content over de totale service en klantgerichtheid van de onderneming.

PRIMA SERVICE!

9-3-2015

   

Waardering 4 van 5TOPPER

2-3-2015

   

Waardering 4 van 5

snelle levering van de tegels die wij zochten tegen een zeer scherpe prijs en tot aan de deur geleverd! super service en ja een paar lichte beschadigingen op 3 tegels maar op 8 vierkante meter is dat eigenlijk nog uitzonderlijk weinig.   Ik kan ze zeker aanbevelen en zal de volgende keer weer mijn tegels bij tegeloutletzetten.nl bestellen.   Monique