BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNEL. VOORDELIG EN VRIENDELIJK

21-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijk te woord gestaan bij het maken van een afspraak voor de levering van de tegels. De tegels voldoen precies aan wat we gezien hebben op de website. Zeker voor herhaling vatbaar.

PRIMA SERVICE

21-9-2016

   

Waardering 4 van 5

Precies op de afgesproken tijd. Prima

ADVIES EN KLANTVRIENDELIJKHEID TROEF!

12-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Zojuist gebeld met de vriendelijke Heer Martijn om te melden. dat de tegelzetter zojuist tot de ontdekking kwam bij het halen van een nieuwe partij tegels. dat in ieder geval een pakket tegels geheel gebroken was. De andere pakketten kan ik nog niet beoordelen. omdat zij bij mij thuis op de paletten staan. ( ivm diefstal op de bouw) Ik heb in de loop van de tijd ivm voortzetting van de verbouwing prettige ervaringen geduld en begrip van de medewerkers van TegelOutlet zetten gehad. Ook tijdens mijn bezoeken aldaar zij wij altijd prettig en goed geadviseerd. Waarschijnlijk zal ik dan ook nog een vervolg opdracht plaatsen. omdat wij buiten meer gaan betegelen. als dat aanvankelijk de bedoeling zou zijn. Met vriendelijke groet. L. Schreinemachers

TOP TEGELS

4-9-2016

    

Waardering 5 van 5

55m2 houtlook tegels besteld. prima geleverd goede service.tegels super vlak. De vloer is heel mooi geworden.in een woord TOP. 

GELEVERDE TEGELS

2-9-2016

   

Waardering 4 van 5

Service met jullie was prima. Mijn vragen werden vriendelijk beantwoordt.  Metro tegels waren prima. De vloertegels vallen wat tegen. in de zin dat ik ze niet zwart vind maar grijs. Alleen dat zou ik dan ook aanpassen in de omschrijving.  (Waardoor het erg afwijkt van mijn zwarte metro tegel die als plintband dient. Erg jammer)   Bedankt voor de vraag en ik hoop dat u er wat mee kunt:-) Heel veel succes verder.  Met vriendelijke groet.  Tanja   

FIJN DAT ER NOG BEDRIJVEN IN NL ZIJN DIE ECHTE SERVICE GEVEN

2-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Rekenfoutje gemaakt en de bestelling moest op het laatste moment nog anders. Wat denk je. geen probleem. De volgende dag werd alles perfect afgeleverd zoals wij op de valreep van de dag daarvoor hadden gevraagd. Hulde!!!

LEVERING

21-8-2016

    

Waardering 5 van 5

Bestelling geplaatst en vervolgens zeer snel geleverd. netjes verpakt en hopelijk geen gebroken of beschadigde tegels. Dat zie ik pas wanneer ik ga tegelen. Dat is pas over 3 weken.

UITSTEKENDE SERVICE

19-8-2016

    

Waardering 5 van 5

Onlangs heb ik online tegels besteld en ontvangen. We hebben overleg gehad over de datum van transport. Van te voren heb ik een aantal staaltjes van diverse kleuren grijs ontvangen zodat ik een juiste keus kon maken. Bij de bestelling werden de verzendkosten van de staaltjes in mindering gebracht. De communicatie heb ik als prettig ervaren.