Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

HEEL TEVREDEN

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn heel tevreden over de snelle levering en de behulpzame contact met de medewerkers van Tegeloutlet Zetten.

MOSAIC TEGELTJES.

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Precies de juiste maat en kleur. Pakketten per m2. Mooie kwaliteit.

PERFECT

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

zeer goede ervaring: Goede informatie per telefoon. verzending perfect op tijd. Tegels allemaal heel. onbeschadigd! Een mooie tegel voor een mooie prijs!!

3X PRIMA

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik ben erg blij met de aangekochte tegels. Omdat ik stalen thuis kreeg kon ik een goede keuze maken. En dat ik alles online kon regelen was een groot voordeel voor ons. Prima tegels voor een prima prijs tegen een prima service!  Het enige dat ik nog zou verbeteren is een selectie op kleur of stijl op de website.

TEGELS VAN TEGELOUTLETZETTEN ZIJN MET PLEZIER OM TE ZETTEN

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Prima. goede kwaliteit prijsverhouding. Nette en behulpsame verkopers in de hal. Administratief. een goed en duidelijke informatie. Afspraken voor levertijden worden perfect nagekomen. Een aanrader voor vrienden en kennissen.

TOP IN DIENSTVERLENING

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame mensen. met oog voor hun klanten. Denken mee en zijn flexibel. Dat alles tegen zeer aangename prijs. Top

KWALITEITS TEGELS VOOR EEN MOOIE PRIJS

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. De tegels die je wilt hebben staan mooi op de website enwat je besteld krijg je ook.  Levering is snel en correct verlopen.  zeker een aanrader!  Mvg. Martin van der Leek

NETTE SERVICE!

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

voor onze nieuwbouw woning tegels gekocht voor op de begane vloer. zeer netjes te woord gestaan tot 2x toe. de vloer ligt er nu net een weekje in en ziet er top uit! zeker een aanrader als je tegels nodig hebt!