Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOT NU TOE HEEL GOED. MAAR IK MOET NOG EEN PARTIJ ONTVANGEN

10-7-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn in de outlet geweest en zijn daar zeer vriendelijk en professioneel behandeld. En de prijzen zijn goed. De vloertegels moeten één dezer dagen bezorgd worden en ik wacht op een reactie over een kleine bij bestelling. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen. Iris Bloemendaal

SUPER KWALITEIT EN EEN SUPER SERVICE VOOR EEN LAGE PRIJS

10-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn erg tevreden over de tegels die wij gekocht hebben bij tegeloutlet zetten en ook over de manier waarop zij met klanten omgaan. Snelle en adequate afhandeling en ze denken mee. goede service.  Onze badkamer is prachtig geworden met betaalbare tegels!

PRIMA ERVARING

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Uitgebreid telefonisch prima contact gehad voor we per mail hebben besteld. Bestelling bezorgd op de afgesproken tijd. Tegels inmiddels ook al verwerkt. Ziet er prima uit. Was niet onze eerste ervaring. zal ook niet de laatste zijn. Voor herhaling vatbaar !

KLASSE. ....

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede service.

TEGELOUTLET OP NIVEAU VAN TEGELEXCLUSIEF

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima. ook nog eens goed advies over hoe lijm en voegsel te bestellen (is wat onduidelijk op website. verbeterpuntje). Verder ook nog eens goed advies over kleur voegsel bij de tegel die ik bestelde. Levering was prima tot aan de voordeur. Nu aan mij ze goed op de muur te krijgen. zal eindresultaat met een foto doorsturen.

MOOIE TEGELS VOOR EEN GOEDE PRIJS

9-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Tegels voor de badkamer besteld vloeren en wanden en handdoek tegeltjes voor de keuken. We hebben ze opgehaald om verzendkosten te besparen was voor ons iets meer dan een uur rijden. hielpen netjes met inladen. Kwam helaas toch wandtegels te kort. dus heb die maar laten bezorgen. wel jammer want dan had ik ze niet hoeven ophalen! De tegels zijn erg mooi ben benieuwd naar het eindresultaat.

GOEDE SERVICE

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Besteld. Betaald en perfect op tijd ontvangen

SNELLE LEVERING

1-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Via google in contact gekomen met tegeloutletzetten. Duidelijke site.bestelling van de tegels zeer gemakkelijk.Aflevering binnen 2 dagen. Toppie!