Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2142 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

HELEMAAL TEVREDEN

7-11-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegeloutlet heeft scherpe aanbiedingen. snelle levering. en een goede klantenservice. Ik ben zeker van plan in de toekomst weer bij TegelOutlet.Zetten te bestellen.Ik ben helemaal tevreden.

TOPTEGELS EN SNEL GELEVERD

5-11-2015

    

Waardering 5 van 5

We waren op zoek naar metrotegels voor onze nieuwe badkamer en de prijs bij TegelOutlet Zetten is de laagste van Nederland. Heb een proefmodel aangevraagd omdat we twijfelden over de kwaliteit. dat werd meteen gratis opgestuurd. Tegels blijken prachtig te zijn. meteen besteld en het werd keurig in overleg en met een tijdsindicatie geleverd. Petje af voor jullie service! Wij zijn er heel blij mee. Een echte aanrader.

HET IS BETREFT DE SORTERING EN SERVICE PRIMA BIJ TEGELOUTLET ZETTEN

4-11-2015

   

Waardering 4 van 5

De ruime sortering en ervaren mensen met goede adviezen bij tegel outlet zetten is het allemaal prima in orde ook de levering is prima gegaan.  Ontzettend bedankt. 

ZO HOORT HET...

30-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Snelle reactie. vlotte levering. goede afspraken. goed en goedkoop!

BESTELLING METROTEGELS

29-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Schitterende afhandeling van bestelling. Bestellen is super makkelijk. stukken goedkoper. perfecte levering en resultaat is prachtig. Ik zend jullie later nog foto van resultaat. Bedankt alvast.

HET IS WAAR. TEGELOUTLET ZETTEN HEEFT ZIJN ZAAKJES GOED VOOR ELKAAR!

28-10-2015

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn netjes en volgens afspraak geleverd!  De chauffeur heeft netjes van te voren gebeld!  En de tegels zijn van goeie kwaliteit!!!

KLANTGERICHTHEID

25-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitzoeken neemt de tijd. Bij tegeloutlet Zetten hebben de dames en heren de tijd voor ons genomen. Naast een warm welkom met koffie en thee wordt je vriendelijk begeleid. Krijg je de tijd om rustig te beslissen en als je de eerste keer zonder aankoop vertrekt weet je gelijk dat de volgende keer je net zo goed geholpen gaat worden als deze eertse keer. Er wordt de tijd genomen voor de klant. De aflevering van de tegels was super. alles strak georganiseerd. Als klant weet je waar je aan toe bent.

QUA SERVICE EN COMMUNICATIE WAT BETREFT LEVERTIJD. KAN MENIG BEDRIJF EEN VOORBEELD AAN NEMEN!

23-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Je kan online een goede keus maken wat betreft de kleur van de wandtegels e.d.. Komt super overeen met de werkelijkheid. En ik vind de service van uw bedrijf echt uitmuntend. Een hele fijne mail communicatie wat betreft de levering. deze is echt van mens tot mens. Ik heb uw bedrijf dan ook al meer dan aanbevolen bij onze familie/kenissenkring! Echt super!!

201911776317