Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

CORRECTE AFHANDELING

19-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Zoals met uw bedrijf de afspraken waren gemaakt zijn op perfecte wijze uitgevoerd. Ons dank ervoor.

KEUKEN EN BADKAMER TEGELS

18-4-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer goed geholpen en hebben prachtige tegels geleverd gekregen. Er waren een paar tegels gebroken. dit werd direct opgepakt na het melden van de schade (tegels zijn enorm gevoelig en kwetsbaar). Direct verholpen en op een zeer prettige en vriendelijke manier. Zeker een aanrader! Goede prijs (goedkoper dan andere bouwmarkten) en zeker de moeite waard om naar toe te gaan!

TEVREDEN KLANT

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

heel tevreden over de service die tegeloutlet levert. Op onze vragen onmiddellijk duidelijke en correcte antwoorden. De afspraken worden ook perfect nageleefd. De foto's van de tegels op de website komen overeen met het geleverde goed. Dit is toch altijd afwachten maar wij hebben geen klagen hierover. In de toekomst gaan wij nog bij tegeloutlet bestellen.

KEURIG VERZORGDE BESTELLING

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Omdat ik toch vragen had. werd ik netjes te woord gestaan. Voor de rest goede en snelle service.

LEUKE CLUB MENSEN. SUPER TEGELS

16-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegeloutlets te hebben bezocht kon ik gelukkig bij jullie wel slagen. Voldoende keuze. leuke relaxte sfeer. De tegels zijn gisteren netjes volgens afspraak geleverd en de tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. Al met al gewoon een zeer positieve ervaring. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Trouwens. nog bedankt voor de lekkere appelflappen zaterdag!!

TEVREDEN

12-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Fijn dat er gebeld werd hoe laat de levering plaats zou vinden!

HELEMAAL PRIMA

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen. ruime keuzen en hele nette prijzen. Werd netjes thuis bezorgd op afgesproken dag en tijd.  Zeker voor herhaling vatbaar.

OP GEZETTE TIJD!!

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Bestelling is in prima staat en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit is wat ik ervan had verwacht. Dus ben zeer tevreden!!!