Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

LEVERING TOT AAN DE ACHTERDEUR

18-5-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegels zijn binnen enkele dagen geleverd. Super snel . goed verpakt en mooie tegels. Zo neer gezet dat wij minimaal hoeven te tillen en verplaatsen wat ons enorm veel werk bespaart. Zeker voor herhaling vatbaar.  Fam wagenaar uit groningen.

GEWELDIGE SERVICE

18-5-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik bestel voor de derde keer bij tegeloutlet zetten.  Ik heb te weinig besteld en wil achter af nog een pak bestellen. En mijn bestelling wordt morgen al geleverd maar dankzij Bas van tegeloutlet zetten heeft hij er net voor gezorgd dat de bestelling wordt geleverd MET die extra pak. bedankt voor je vertrouwen in de klant. Ik maak zo het rest bedrag meteen over. Pluimpje voor Tegeloutlet zetten! 👍

PRIMA TEGELS

11-5-2015

    

Waardering 5 van 5

goede service ook bijbestellen ging makkelijk. keurig afgeleverd. prima prijs/kwaliteit.

SUPER SERVICE

1-5-2015

    

Waardering 5 van 5

Vorige week donderdag terras tegels bested en vervolgens gevraagd of ze zsm geleverd konden worden. Volgende ochtend om 8 uur stonden de tegels voor de deur. Super service. goede kwaliteit en lage prijs.

TRANSPORT

30-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Transport kan beter paar dozen tegels op 1 pallet gebroken

MEE DENKEN MET DE KLANT. GOED ADVIES EN AFSPRAAK IS AFSPRAAK!

28-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor onze keuken hebben wij wand- en vloertegels bij tegeloutlet zetten gekocht. Wij zijn zeer te spreken over het advies dat wij van een van de medewerkers ontvingen er werd geluisterd naar onze wensen. passend advies gegeven en mee gedacht! Ook de wijze waarop de tegels besteld konden worden en de levering van de tegels werd keurig verzorgd. dank daarvoor!

SUPER

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

ik kan heel kort zijn over mijn ervaring . Fantastisch goede service . Ik zal zeker mijn kennissen aanraden om bij jullie te bestellen .Alles ging heel gemoedelijk .Super dank jullie wel

SNELLE VRIENDELIJKE SERVICE

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Tot nu toe 3 bestellingen gedaan en alle 3 snel geleverd zonder problemen. Mooie tegels. Ik had pc problemen en de betaling liep vast. Dat probleem was binnen een paar tellen opgelost.