Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

VOOR TEGELS GA JE NAAR TEGELOUTLET ZETTEN

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Hoewel in ons geval de tegels een dag later kwamen als was afgesproken door een miscommunicatie . niets dan lof over dit bedrijf! De ontvangst is hartelijk en vriendelijk en de koffie staat klaar!  Wij kwamen er na ruim een week pas achter dat we 5 pakken vloertegels misten. Hoewel dit niet meer in het systeem terug te vinden was . werden deze toch 'gratis' ter beschikking gesteld! Martijn . nogmaals dank voor deze geweldige service! Dus tegels nodig : direkt naar TegelOutlet Zetten!!

GOED SNEL EN DUIDELIJK

12-8-2015

   

Waardering 4 van 5

besteld en binnen een week na zelf aanvraagd te hebben al binnen kwaliteit tegels

GEZONDE BESTELLING.

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed!

OP EN TOP. CONFORM AFSPRAAK

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Top!

GOEDE TEGELS

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

na eerst een bezoek te hebben gebracht aan de outlet afgelopen vrijdag hebben wij afgelopen zaterdag onze bestelling geplaatst. netjes volgens afspraak geleverd en volgens onze tegelzetter zeer goede kwaliteit. ik zal jullie zeker bij onze buren op het nieuwbouwplan aanbevelen. Groeten van de Zuiderlijke buren :-)

BETROUWBAAR BEDRIJF

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Betrouwbaar bedrijf. via de webshop netjes alles besteld en na contact te hebben opgenomen met de klantenservice binnen 2 werkdagen in huis. Zeker voor herhaling vatbaar.

PRIMA TEGELS. PRIMA SERVICE. PRIMA KWALITEIT.

5-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels. prima service. prima kwaliteit. Snelle levering en goede service en daarbij ook nog eens een prima prijs. Beslist aan te raden.

BREED ASSORTIMENT TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS

4-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen zaterdag ben ik bij jullie in de outlet geweest en was positief verrast door het ontvangst en het aanbod van de tegels. De verkopers namen ondanks de enorme drukte toch voldoende tijd voor mij om de woning qua vierkante meters uit te rekenen. De tegels zijn vandaag volgens afspraak netjes geleverd en complimenten over het transport. Netjes een uur voor levering gebeld en alles goed verpakt. Morgenvroeg beginnen we met tegelen. Als alles klaar is. zal ik de foto's sturen.