Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2118 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

UITSTEKENDE SERVICE EN LEVERING

25-11-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima bedrijf.tegels mooi op tijd geleverd en was precies wat ik besteld had.

AĹES PERFECT EN VOLGENS AFSPRAAK

25-11-2015

    

Waardering 5 van 5GOEDE EN SNELLE AFHANDELING

22-11-2015

    

Waardering 5 van 5

Was goed en correct.

TEGELOUTLET GOED. EXTERNE TRANSPORTEUR MINDER.

20-11-2015

   

Waardering 4 van 5

Ik heb verschillende tegels besteld en via email een aantal keren vragen gesteld over wat beschikbaar was of niet. Elke keer zeer snel en correct reactive. De verdere afhandeling was goed en kreeg uidelijke informative over de levering. Ik zou hier zeker weer iets bestellen. De levering zelf die door een ander bedrijf wordt uitgevoerd was minder. Er zou contact opgenomen worden op de dag van de levering maar dat gebeurde niet. De levering was ook nog eens veel te laat dus daar ben ik niet tevreden over.

GOED ADVIES EN LEVERING IN OVERLEG

20-11-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben vorstbestendige tegels voor ons balkon gekocht. We zijn zeer vakkundig geholpen met de keuze en ook de aflevering ging in goed overleg. Prima geregeld dus.

PRIMA

15-11-2015

   

Waardering 4 van 5

Alles prima zoals site en bezorging. Wat mij is opgevallen is dat de berekening van het aantal tegels best wel krap is. Ik had dus ook 2 tegels te weinig. Gelukkig kon ik het oplossen. Misschien een idee om hiernaar te kijken?

UITSTEKEND

14-11-2015

    

Waardering 5 van 5

Mijn bestelling is op de afgesproken datum geleverd. de chauffeur was heel beleefd.  Al met al een prima bedrijf. Ik zal dit bedrijf aan mijn familie en vrienden aanbevelen.

REDELIJK TEVREDEN

12-11-2015

 

Waardering 2 van 5

Wij hebben een prachtige vloer bij jullie uitgekozen. zonder echt bij andere zaken te kijken. De vloer ligt inmiddels en deze is echt prachtig. Nadeel volgens de tegelzetter is dat alle tegels krom zijn. Nu is dit geen ramp. maar dit had me wel verteld mogen worden toen ik de vloer aanschafte.  Daarnaast hebben we op basis van de bouwtekeningen van ons huis geschat dat we een ruimte van zo'n 45m2 hebben. We kregen daardoor een ruime 51m2 mee vanwege de 10%-15% verspilling. Dat snap ik allemaal. Echter. nu ligt de vloer en blijkt dat we twaalf pakken over hebben. Dit is niet jullie fout. maar de pakken zijn in dezelfde conditie als ze aangeleverd zijn. Een terugneemmogelijkheid zou ons een hoop ruimte in de schuur schelen en financieel een klein meevallertje zijn in alle sores die een verbouwing met zich mee kan brengen.   Bovenstaande punten zou ik melden. wanneer ik jullie aan zou raden bij vrienden. omdat we wel heel blij zijn met de vloer en de prijs. maar niet zo blij zijn met de geleverde service.