BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE FRIESE WITJES

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

De levering was snel en netjes. Mooie tegels. die heel goed staan in onze landelijke keuken met fornuis en schouw.

ZO HOORT HET.

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Niet alleen de bezorger leverde de bestelling perfect af en was erg vriendelijk. maar van te voren werd ik door Tegeloutlet Zetten gebeld omdat ik waarschijnlijk een fout had gemaakt met bestellen. Iemand bij Tegeloutlet was het opgevallen dat ik een gedeelte matte en een gedeelte hoogglans tegels had besteld. Gelukkig kon ik de bestelling daardoor corrigeren. Perfect bedrijf

GEVONDEN!!

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Overal gezocht. niet gevonden . maar bij jullie binnen 10 minuten geslaagd. Levering keurig op tijd. Helemaal blij met onze nieuwe vloer.

METRO

16-1-2017

  

Waardering 3 van 5

Qua bestellen en leveren prima tegels mooi. Alleen betaling was niet duidelijk. Ik kreeg een factuur netjes betaald en wachten op tegels wat bleek daar zat de vervoerskosten niet by geen tegels dis na bellen bleek dat het niet op de faktuur stond ik ging ervan uot sat het bedrag tptaal plaatje was. Na na betaling waren de tegels er zeer snel 

PRIMA SERVICE SCHERPE PRIJS

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5TOP TEGELS

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. Deskundig advies. Vriendelijke mensen en een hele goede levering. Vloer tegels zijn helemaal top!!

TEGELS WAREN KROM

16-1-2017

  

Waardering 3 van 5

Prima advies en levertijd. Wand tegels waren van goede kwaliteit.  Kwaliteit van de vloer tegels liet te wensen over. Alle vloertegels tegels waren krom. en lastig te leggen daardoor.

PRIMA BEDRIJF

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

vlotte levering