Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

ENORM TEVREDEN!

10-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Prachtige tegels en een enorm goede service!

TOP SERVICE!

10-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben de tegels voor ons nieuwe huis bij tegels in huis gekocht. Heel erg goed geholpen in de schowroom en ook na de levering. Alles wordt heel netjes afgehandeld! Wij willen Bas (mijdrecht) heel erg bedanken voor de service!

GOEDE MEDEWERKERS

10-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen. klantvriendelijk en erg betrokken zodat alles vanaf het begin toten met de laatste bezorging goed verloopt .  TOP !!!

VLOER EN WAND TEGELS

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

via zoeken oo internet terecht gekomen in mijdrecht en blij verrast met de geweldige keuze in vloer en wandtegels. de hulp van de medewerkers is helemaal top. geen snelle verkoop maar gewoon een goed advies.

BLIJ MET TEGELSINHUIS.

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn langs gegaan in Zetten om de tegels te kiezen. Ze werden een paar dagen later bezorgd . We maakten een vreugdesprongetje.

SUPERSERVICE

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

prachtige tegels. erg snel geleverd. klantenservice goed bereikbaar. vriendelijk en behulpzaam.

KWALITEIT

5-8-2017

    

Waardering 5 van 5

GEweldig geholpen door dit bedrijf omdat ons budget dure tegels niet toeliet voor ons nieuwe Biljartcentrum in Sassenheim hebben ze ons een passende offerte gegeven. Een pluim voor Tegels in HUIS

TOP!

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik zocht voor mijn doucheruimte mozaiekmatjes die betaalbaar waren per m2. Hier vond ik keramische matjes voor een ongelofelijk lage prijs. goedkoper dan waar dan ook. Zelfs als je de verzendkosten erbij optelt. Snel besteld. snel geleverd. prachtige kwaliteit. uitstekende communicatie. er was één tegeltje gebroken (van de bijna 8.000 tegeltjes) en daar lig ik niet wakker van. Ik zou hier zeker weer bestellen als ik weer iets nodig heb.