Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2068 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE SERVICE EN MOOIE PRIJZEN

9-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Netjes geholpen. correct geleverd. alleen maar goede ervaringen.

TOP BADKAMER

9-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik kan niet anders zeggen alles netjes afgeleverd en volgen afspraak top.

BETROUWBARE PARTIJ MET VERSTAND VAN ZAKEN

25-9-2015

    

Waardering 5 van 5

Vandaag bij de tegeloutlet in de hal geweest. ondanks de drukte namen ze toch de tijd voor mij en heb ik de tegels zojuist laten afhalen. Leuk en vriendelijk personeel dat graag met je meedenkt en Bas. nog bedankt voor de tips!

VLOERTEGELS VOOR MIJN KANTOORPAND

25-9-2015

    

Waardering 5 van 5

Groot assortiment voor een betaalbare prijs. na de deal te hebben gesloten in de hal zijn afgelopen dinsdag de tegels gelegd en ziet ons kantoorpand er weer fantastisch uit bedankt!

SNEL EN GOED

15-9-2015

    

Waardering 5 van 5

snelle levering de tegels doen aan onze verwachtingen prijs is perfect

ZEER TEVREDEN

14-9-2015

    

Waardering 5 van 5

wij zijn zeer tevreden over de tegeloutlet in zetten. we konden zelf aangeven wanneer de tegels werden geleverd en werden een uur voor afleveren gebeld

EEN AANRADER!

14-9-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima kwaliteit tegels voor een zeer mooie prijs.snelle levering . kortom. ik kan het iedereen aanraden.

ONTEVREDEN

12-9-2015


Waardering 1 van 5

Tegels en tegellijm besteld. 3 weken op de bezorging moeten wachten. waarbij ook nog de lijm is vergeten mee te zenden. Niet de moeite genomen om dit alsnog op te sturen. Teleurstellend bedrijf.