Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2133 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GROOT ASSORTIMENT VOOR BETAALBARE PRIJS

27-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Na ons bezoek van afgelopen zaterdag in de outlet hebben wij vandaag volgens afspraak de tegels geleverd gekregen. Chauffeur belde netje van te voren en alles staat in de garage. Helaas hebben wij met uitpakken 1 pak laten vallen. dus hoop niet dat we voor een paar losse tegels vanuit Haarlem terug moeten komen rijden. maar anders gaan we weer met plezier naar jullie toe!

LEUK BEDRIJF

27-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit tegels voor een leuke prijs. veel keuze en vriendelijk persoon.

MOOIE TEGELS

26-1-2016

    

Waardering 5 van 5

bedankt voor jullie vriendelijke ontvangst in de outlet. de tegels vorige week geleverd en alles is mooi gelegd. tegelzetter zeer tevreden over de tegels en wij zeer blij met de nieuwe vloer

VOLGENS AFSPRAAK

26-1-2016

    

Waardering 5 van 5

afgelopen maandag mijn bestelde tegels ontvangen. netjes verpakt op een pallet. vandaag de laatste tegels verwerkt en zeer tevreden over de prijs en kwaliteit. ik zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving!

VOLGENS AFSPRAAK

18-1-2016

    

Waardering 5 van 5

vorige week de tegels via de email besteld. vandaag zijn de tegels volgens afspraak netjes geleverd. goed verpakt en morgen beginnen we met tegelen. onze ervaring tot op heden met tegel outlet zetten is dan ook zeer positief

BEDANKT VOOR HET ADVIES

18-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen zaterdag in de outlet geweest. ruime keuze en vriendelijk personeel. Onze tegelzetters zijn net klaar met het verwerken van de tegels en waren zeer enthousiast over de kwaliteit. ook zij zullen weer bij jullie terug komen. ps Bas nog bedankt voor het helpen inladen van de tegels.

SNEL GELEVERD

15-1-2016

    

Waardering 5 van 5

voor de verbouwing van onze werkplaatsen hadden wij nieuwe tegels nodig. telefonisch enkele vragen gesteld en binnen 3 werkdagen de gewenste tegels in huis. fijn zaken doen en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

MOOIE TEGELS MAAR VEEL KAPOT.

13-1-2016

   

Waardering 4 van 5

Goede hulp. nette prijs maar wel veel kapotte tegels. Uiteindelijk net niet genoeg verwacht ik.