Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS VAN GEWICHTIGE KWALITEIT

4-8-2015

   

Waardering 4 van 5

Deskundig advies. zonder poespas. Levering zoals afgesproken. Mooie tegels van goede kwaliteit

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

3-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik vind de service echt top. tegels waren geleverd alleen de plinten miste die zijn dezelfde avond nog geleverd echt top service ook de mensen die er werken zijn erg klantvriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik raad iedereen aan die tegels nodig heeft om naar Tegeloutletzetten te gaan de eerste heeft mijn raad al opgevolgd en ook een bestelling gedaan ik kan niks anders zeggen dan TOP bedrijf

GOEDKOOP EN BETROUWBAAR

3-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Goedkoop en betrouwbaar! Alles geheel naar wens en de prijs is echt super!

GOEDE SERVICE

29-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben een goede ervaring gehad met tegeloutlet zetten. Snelle reactie op vragen en ook een snelle oplossing voor ons kapot geleverde pak tegels. Onze badkamer wordt prachtig!!

BUITENGEWOON

28-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Bij mijn bezoek aan dit bedrijf ben ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Ik heb ook praktische tips gekregen. Mijn bestelling is vlekkeloos uitgevoerd. Prima bedrijf.

GASTVRIJE ONTVANGST. VOORDELIG. LEVERING GOED VERZORGD!

26-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij waren verrast door de ontvangst in Zetten. koffie met een appelflap. Aardige behulpzame mensen. bij wijziging in bestelling zeer snelle reactie per mail. Tegels in goede staat ontvangen. Wel jammer dat er geen hele dozen retour mogen.

TOPGOEDKOOP

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima voorlichting goede service

GOEDE SERVICE. SNELLE LEVERING EN PRIMA PRIJS

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

De titel zegt het al. Goede overall ervaring door het aanbod. de service. snelle levering en competitieve prijzen.