Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2123 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE TEGELS

26-1-2016

    

Waardering 5 van 5

bedankt voor jullie vriendelijke ontvangst in de outlet. de tegels vorige week geleverd en alles is mooi gelegd. tegelzetter zeer tevreden over de tegels en wij zeer blij met de nieuwe vloer

VOLGENS AFSPRAAK

26-1-2016

    

Waardering 5 van 5

afgelopen maandag mijn bestelde tegels ontvangen. netjes verpakt op een pallet. vandaag de laatste tegels verwerkt en zeer tevreden over de prijs en kwaliteit. ik zal jullie zeker aanraden in mijn omgeving!

VOLGENS AFSPRAAK

18-1-2016

    

Waardering 5 van 5

vorige week de tegels via de email besteld. vandaag zijn de tegels volgens afspraak netjes geleverd. goed verpakt en morgen beginnen we met tegelen. onze ervaring tot op heden met tegel outlet zetten is dan ook zeer positief

BEDANKT VOOR HET ADVIES

18-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen zaterdag in de outlet geweest. ruime keuze en vriendelijk personeel. Onze tegelzetters zijn net klaar met het verwerken van de tegels en waren zeer enthousiast over de kwaliteit. ook zij zullen weer bij jullie terug komen. ps Bas nog bedankt voor het helpen inladen van de tegels.

SNEL GELEVERD

15-1-2016

    

Waardering 5 van 5

voor de verbouwing van onze werkplaatsen hadden wij nieuwe tegels nodig. telefonisch enkele vragen gesteld en binnen 3 werkdagen de gewenste tegels in huis. fijn zaken doen en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

MOOIE TEGELS MAAR VEEL KAPOT.

13-1-2016

   

Waardering 4 van 5

Goede hulp. nette prijs maar wel veel kapotte tegels. Uiteindelijk net niet genoeg verwacht ik.

VEEL VOOR WEINIG

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Toch probeer je lokaal je tegels te halen. maar de ruime keuze en prijs zijn onweerstaanbaar!

KEURIG GEREGELD

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Na op locatie tegels uitgezocht te hebben is alles vervolgens keurig afgehandeld. Prettig contact via de mail en levering volgens afspraak. Dit is gewoon prettig zaken doen.