BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP TEGELS

4-9-2016

    

Waardering 5 van 5

55m2 houtlook tegels besteld. prima geleverd goede service.tegels super vlak. De vloer is heel mooi geworden.in een woord TOP. 

GELEVERDE TEGELS

2-9-2016

   

Waardering 4 van 5

Service met jullie was prima. Mijn vragen werden vriendelijk beantwoordt.  Metro tegels waren prima. De vloertegels vallen wat tegen. in de zin dat ik ze niet zwart vind maar grijs. Alleen dat zou ik dan ook aanpassen in de omschrijving.  (Waardoor het erg afwijkt van mijn zwarte metro tegel die als plintband dient. Erg jammer)   Bedankt voor de vraag en ik hoop dat u er wat mee kunt:-) Heel veel succes verder.  Met vriendelijke groet.  Tanja   

FIJN DAT ER NOG BEDRIJVEN IN NL ZIJN DIE ECHTE SERVICE GEVEN

2-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Rekenfoutje gemaakt en de bestelling moest op het laatste moment nog anders. Wat denk je. geen probleem. De volgende dag werd alles perfect afgeleverd zoals wij op de valreep van de dag daarvoor hadden gevraagd. Hulde!!!

LEVERING

21-8-2016

    

Waardering 5 van 5

Bestelling geplaatst en vervolgens zeer snel geleverd. netjes verpakt en hopelijk geen gebroken of beschadigde tegels. Dat zie ik pas wanneer ik ga tegelen. Dat is pas over 3 weken.

UITSTEKENDE SERVICE

19-8-2016

    

Waardering 5 van 5

Onlangs heb ik online tegels besteld en ontvangen. We hebben overleg gehad over de datum van transport. Van te voren heb ik een aantal staaltjes van diverse kleuren grijs ontvangen zodat ik een juiste keus kon maken. Bij de bestelling werden de verzendkosten van de staaltjes in mindering gebracht. De communicatie heb ik als prettig ervaren.

UITSTEKEND !!

19-8-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima service. zeer vriendelijk. snelle levering. Helemaal tevreden. Een aanrader !

GOEDE SERVICE

18-8-2016

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed en direct. Ik zeg tegeloutlet zetten.

SUPER SERVICE

18-8-2016

    

Waardering 5 van 5

In de outlet zeer vriendelijk geholpen. Er wordt meegedacht en niets is te veel. Ook later aan de telefoon en via de mail heel fijn te woord gestaan en geholpen. Als ik weer tegels nodig heb kom ik zeker terug !!!