BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

ZEER GOEDE SERVICE

13-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Bij levering waren twee pakken helaas stuk maar voordat ik het in de gaten had. waren ze al netje gebracht en zonder problemen. Super bedankt voor de snelle en goede service.

MOOIE TEGELS

12-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. erg mooie tegels en precies zoals de afbeelding. erg tevreden!!

FIJN BEDRIJF

11-3-2017

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer te vreden over de levering en vooral over de uitstel. Fijn dat we het mochten uitstellen door omstandigheden.  Plezierig telefoon gesprekken.

DHR

10-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima service tegels volgens opgegeven tijdstip niet geleverd

TEGEL IN HUIS IS ZEER PLUIS

9-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Wil jullie bedanken voor de snelle afhandeling. S'avonds nog laat gebeld. voor bij te bestellen. Had te weinig besteld. Het werd geregeld dat het nog met de zelfde zending mee kon. die al eerder besteld was. Nogmaals bedankt. het was SUPER.

METRO TEGELTJES

9-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Super snelle levering; woensdagavond besteld en vrijdagmorgen voor 9 uur al in huis.

VERVOERSKOSTEN

9-3-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima bedrijf. mooie Tegels voor gunstige prijs. helaas bij mij 55.= euro voor vervoer gerekend terwijl er op de site en telefonisch 35.= euro werd vermeld/gezegd. Hierover een mail gestuurd. geen antwoord of 20 euro retour gekregen dus min puntje. hoop als nog een reaktie te krijgen. Daarom Ster minder:(

GOEDE SERVICE EN EEN NETTE PRIJS EN CORECTE EN SNELLE LEVERING

9-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis was verrassend goed bereikbaar en behulpzaam. De tegels stonden op de afgesproken dag al om 8:15 voor de deur. en het is een behoorlijk eind rijden. De doosjes stonden keurig op een klein palletje en het geheel was verpakt in folie. zodat het er stevig op stond. Al met al ben ik zeer tevreden over deze tegelleverancier. en heb er vertrouwen in zodat ik de volgende keer eerst weer bij "tegels in huis". outlet zetten ga kijken.