Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2123 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!
Op vrijdag 27 september zijn alle vestigingen geopend tot 17:00 uur.


Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE AUTHENTIEKE KLEUR

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik zocht terrakleurige tegels en kwam via Google meteen bij Zetten terecht: waren in de aanbieding! Meteen besteld. Een kleine week later waren ze er en nog een week later zaten ze erin. Mooi!

KWALITEIT TEGELS TEGEN ZEER SCHERPE PRIJZEN

24-2-2016

    

Waardering 5 van 5



MOOI PRODUCT. UITSTEKENDE SERVICE

23-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Op zoek naar Friese Witjes tegen een redelijke prijs voor een jaren 30 badkamer? TegelOutlet Zetten heeft ze ruim op voorraad. Inclusief sierrand. lijm. voegmateriaal en een zeer goed advies. Via de mail de bestelling aanpassen is geen probleem. nalevering de volgende dag al binnen. De geboden service was echt een aangename verrassing.

GEWELDIG OUDERWETSE SERVICE.

17-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Dat er iets ontbreekt bij een bestelling is natuurlijk vervelend. maar pas als iets mis gaat kom je erachter hoe goed een bedrijf is. Keurig nageleverd een dag later. Geweldig ouderwetse service

ERVARING

13-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring is heel goed. snelle levering en geen breuk. goede prijs .

GOEDE TEGELS

12-2-2016

    

Waardering 5 van 5

vorige week zaterdag bij jullie in de hal geweest om tegels uit te zoeken. vandaag alles netjes ingevoegd en wat een resultaat! Dat keramisch hout van jullie is zo mooi :)  Foto's volgens per mail

TOP

10-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Super goede levering en kwaliteit fantastisch

TOP. EEN AANRADER!!!

10-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Met googelen de website gevonden en wat meteen opviel was de zeer lage prijs voor 1e keuze. gerectificeerde kwaliteitstegels. Bij een bezoek schrokken we in eerste instantie van het pand (een oude fruitloods). maar eenmaal binnengekomen zagen we een uitgebreide keuze aan tegels en maakten we kennis met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De bestelling vervolgens geplaatst en alles compleet volgens afspraak geleverd. Nadat er wat schade bij het vervoer was geconstateerd werd er snel gehandeld en werd er snel kosteloos nageleverd. We zijn zeer tevreden en raden tegeloutletzetten iedereen aan.