Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2133 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE SERVICE EN REDELIJKE PRIJZEN

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Vloertegels gekocht bij Bas. en na een vergissing is dit prima en zonder moeite weer recht gezet. Prima waar.

GOED GEHOLPEN

1-4-2016

   

Waardering 4 van 5

zeer te vreden

SUPER

26-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Ik vond dat ik super werd geholpen  Wel jammer dat ik geen tegels kan terug brengen  Aangezien ik tegels heb die langer in de collectie  Zitten  Hartelijke groet  Carolien van rooij

MET WEINIG GEREGEL EEN PRACHTIGE TEGEL.

17-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Super. Snelle levering. Prachtige tegels. 

HEEL TEVREDEN

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn heel tevreden over de snelle levering en de behulpzame contact met de medewerkers van Tegeloutlet Zetten.

MOSAIC TEGELTJES.

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Precies de juiste maat en kleur. Pakketten per m2. Mooie kwaliteit.

PERFECT

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

zeer goede ervaring: Goede informatie per telefoon. verzending perfect op tijd. Tegels allemaal heel. onbeschadigd! Een mooie tegel voor een mooie prijs!!

3X PRIMA

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik ben erg blij met de aangekochte tegels. Omdat ik stalen thuis kreeg kon ik een goede keuze maken. En dat ik alles online kon regelen was een groot voordeel voor ons. Prima tegels voor een prima prijs tegen een prima service!  Het enige dat ik nog zou verbeteren is een selectie op kleur of stijl op de website.