Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE LEVERING

7-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen in de winkel. bestelling keurig geleverd. zeer tevreden

WAT GEWELDIG!

6-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Snel gevonden en prettig mail contact. Bezorging was ook geweldig en een ongelooflijk vriendelijke chauffeur. Kom zeker terug. 

TOP SERVICE!!

4-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis levert top kwaliteit voor een mooie prijs. Met de transporteur was er een klein probleem. Dit is echter prima opgepakt door Tegels in Huis

3-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima service. Komen afspraken ook echt na. Kortom fijn bedrijf om zaken mee te doen.

KLANT

27-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Vlotte en deskundige hulp ruim assortiment en een goede prijs. De bezorging was op het afgesproken moment en verliep vlekkeloos. 

WAND EN VLOERTEGELS

26-8-2017

    

Waardering 5 van 5

 Na telefonisch overleg bestelling geplaatst. en via mail mijn aflever datum gepland.Dit is perfect en naar volle tevredenheid afgeleverd.

OPVALLENDE SERVICE

26-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Naast een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen is de vriendelijke. professionele behulpzame service opvallend. in de winkel. aan de telefoon. tot aan de bezorging! Een extra goed gevoel van slagen als je lang op zoek bent naar die ene tegel! Een aanrader!

SUPER SERVICE. MOOIE EN GOEDE TEGELS!

21-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Online kennis gemaakt met Tegels in Huis. ook gebeld met wat vragen. Naar aanleiding hiervan besloten eens te gaan kijken in de showroom en toen online besteld (kan ook vast daar. maar wilde de aantallen nog narekenen). Levering was op afgesproken dag. netjes gebeld door de chauffeur. Helaas wel wat transport schade. maar dit is super opgelost door Tegels in Huis. Na gebeld te hebben en wat foto's te hebben gemaild hebben ze de tegels de volgende dag nog nageleverd. Ook een misverstand met aantallen in de doos is op dezelfde manier opgelost (op site meer tegels dan daadwerkelijk in de doos waardoor we een tekort hadden). Een vergissing of schade kan overal gebeuren. maar hier is het bijzonder snel en netjes geregeld zonder dat het ons extra kostte. Wij zijn heel blij met zowel de mooie tegels als de prijs. maar zijn zeer blij verrast met de super service!