Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

WITTE MATTE TEGELS

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik heb van te voren gebeld om te vragen hoe lang de lever tijd zou zijn.  Mij werd verteld dat als ik ze vrijdag dezelfde dag nog zou bestellen ik ze maandag in huis zou hebben. Dus dat heb ik gedaan. En ze waren voor 9 uur s ochtends in huis! Super fijn want de zelfde middag zijn ze erop gegaan!  

SUPER TEGELTJE

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering . mooie tegels .goede kwaliteit .

TOP SERVICE EN GROOT ASSORTIMENT.

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Enorm verrast door de super snelle levering. Ik had tegels gezien bij een (grootte) concurrent waar ik 5 weken diende te wachten voordat dit pakket in Nederland zou arriveren. Lastig wanneer je nu vakantie krijgt voor de aankomende 3 weken. Met toeval kom ik op de site van www.tegelsinhuis.nl en vindt daar dezelfde tegel. Na de bestelling te hebben geplaatst en even telefonisch contact te hebben gehad met Debora (klantenservice). Werd alles voor mij geregeld. Wanneer ik mijn openstaande factuur voor 10.00 uur had voldaan. werden de tegels de volgende dag nog afgeleverd in het voor mij dichtsbijzijnde filiaal te Zetten. Dat is super service en ook nog eens een klantenservice die met de klant meedenkt. Vandaar dat ik positief verrast bent door dit bedrijf. Overigens is hun magazijn ook super groot en keuze te over met goed en vriendelijk personeel met goede adviezen.

GOEDE EN SNELLE SERVICE

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en goede service! Tegels waren goede kwaliteit.

PRACHTIGE TEGELS VOOR EEN TOPPRIJS!

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor de tegels in de badkamer en wc's heb ik de perfecte tegels gevonden en ook nog eens voor een goede prijs. Daarnaast is het contact fijn verlopen en is alles netjes geleverd.

VLOERTEGELS

16-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Mooie tegels en goede prijs  Helaas wel 3 dozen met kapotte tegels Gelukkig kwamen we net uit.

IK BEN ZEER TEVREDEN

15-7-2020

    

Waardering 5 van 5

De wandtegels werden op de afgesproken tijd afgeleverd De tegels waren iets lichter van kleur dan van de proeftegel die ze gestuurd hadden  nu achteraf precies de goede kleur ook de bullnose tegel zie je niet zoveel 

REVIEW TEGELS IN HUIS

15-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Goede. mooie tegels. Mooi op tijd. Alleen verzendkosten in geen verhouding tot gewicht en prijs. 1 doosje van 44 tegels voor 19. 95 verzendkosten