Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2157 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP TEGELS VOOR EEN NETTE PRIJS EN EEN UITSTEKENDE SERVICE

8-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Keurig geholpen. zeer veel keus. Hele aantrekkelijke prijzen.  We hebben de bestelde tegels een aantal maanden op afroep laten staan. Dit was geen enkel probleem voor Tegels in Huis.  Vervolgens exact op de door mij gewenste datum geleverd.  Bij levering bleken een aantal tegels kapot. maar deze worden netjes gecrediteerd.  Super service. 

GOEDE SERVICE

8-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Bij ons ging er helaas wat mis met de levering en ook waren er wat problemen met een paar tegels. Tegelsinhuis heeft het zeer netjes en snel opgelost.

AANKOOP WAND EN VLOERTEGELS

8-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Na internetspeurwerk kwamen we bij dit bedrijf terecht en zeer goed geholpen en vriendelijk wouden wat rond kijken en ideeën opdoen. Maar we zijn geslaagd en alles betegeld beneden verdieping kamer en wc en douche ruimte super geworden

SLECHTE ERVARING

8-7-2019


Waardering 1 van 5

Tot aan het leveren van de tegels was alles goed.  Ten eerste kwamen de tegels een dag te laat dan de aangegeven datum. Toen zouden de tegels een de volgende dag voor 10 uur geleverd worden. maar werden toen pas om 11 uur geleverd. Toen de levering uiteindelijk geleverd was bleek dat de plinten vergeten waren en dat die nog in mijdrecht in het magazijn lagen. ook waren er twee pakken tegels kapot heb daar destijds over gebeld en gemaild en werdt er gezegd dat er nog twee pakken nageleverd zouden worden. Helaas zijn deze tegels tot op heden nog steeds niet geleverd. Terwijl ik de tegels nog wel nodig heb want ik mis nu nog twee tegels in mijn voorraad kast. En heb nu ook geen reserve tegel voor als er misschien in de toekomst één breekt. Misschien zouden jullie hier nog wat mee kunnen doen.

GOEDE PRODUCTEN. PRIJS. EN SERVICE

8-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Wij zijn hier een aantal keer geweest om ons te orienteren op tegels voor onze woonkamervloer en badkamer. Al snel hadden we iets naar onze zin gevonden. Na toch nog een behoorlijke tijd op internet en in winkels rond te hebben gekeken uiteindelijk onze keuze gemaakt. Uiteindelijk hebben we de tegels in Zetten besteld. die werd snel geregeld. en de bezorging kwam ook nog voordeliger uit dan aangegeven op de site. Helaas was 1 van de tegels niet op voorraad. dat zou zo'n 4 weken gaan duren. Omdat bij ons de werkzaamheden van de verbouwing sneller gingen dan verwacht hebben we gebeld of er eerder geleverd kon worden. en dat was mogelijk. dus zo gezegd zo gedaan. Helaas hield het vervoersbedrijf zich niet aan de afspraak en zijn ze een dag later gekomen dan aangegeven. Hierover contact gehad met Tegels in Huis en een terugbelafspraak werd helaas niet nagekomen. maar dat is dan ook het enige minpunt.  Bij het uitpakken van de pallets een paar dagen later bleek 1 pakket met tegels kapot te zijn. Hiervoor gelijk gebeld. en binnen een aantal dagen hadden we een nieuw pakket met tegels binnen (ook door het vervoersbedrijf weer een dag later dan aangegeven in de Track&Trace. maar daar kan Tegels in Huis niets aan doen). Al met al zeer tevreden over de gang van zaken. en al helemaal met de tegels. want die zijn perfect.

VEEL KEUS EN GOEDE PRIJZEN!

8-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Echt de moeite waard om even te gaan kijken!  Veel keus. prima hulp. snelle levering!

BADKAMERTEGELS

8-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit voor een lage prijs. De afspraken worden goed nagekomen.

AANPASSING

8-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Vlak voor bezorging nog aangepast en bezorgd

201912984462