BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP KWALITEIT

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

snelle levering van een mooi product kwaliteit zoals beloofd  Hier kom ik nog een keer terug

KERAMISCHE TEGELS

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Super netjes geregeld allemaal.

CORRECTE LEVERING

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Duidelijke website. product is naar verwachting. Snelle en correcte levering. Goede eerste ervaring.

BEOORDELING TEGELS IN HUIS

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Bestellingen en leveringen uitsteken geregeld

TEGELS

29-12-2019

 

Waardering 2 van 5

De vervoerder is waardeloos. slechte communicatie

GOEDE KWALITEIT EN SNELLE LEVERING

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Leveren wat wordt besteld met goede kwaliteit. Erg blij met onze prachtige Spaanse tegels.

VLOERTEGELS BIJKEUKEN

13-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering heb nu mooie tegels in de bijkeuken. Zo mooi dat we het willen doortrekken in de keuken.

TURQUOISE TEGELS

10-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Badkamer tegels in een prachtige kleur besteld. Snelle levering. De kleur van de tegels is werkelijk fantastisch. Zeer tevreden over de levertijd. de kwaliteit en de levering. En er was heel veel keus in kleuren en modellen. Een aanrader.