Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE TEGELS VOOR EENVOUD PRIJS!

23-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Op deze site waren de tegels die wij zochten (metro creme) het goedkoopst. Ze werden snel bezorgd en het is prima kwaliteit. Mijn man is nu de keuken aan het tegelen met deze mooie tegeltjes. Bedankt!

GOEDKOPE TEGELS EN SNELLE LEVERING.

22-10-2015

    

Waardering 5 van 5



FIJNE SERVICE

22-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Alles is perfect geregeld

ZEER TEVREDEN MET ONZE VLOER

22-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn zeer tevreden met de service. levering en kwaliteit vloer. Prachtige vloer voor een leuke prijs

BLIJ MET MIJN TEGELS.

22-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegels voor de keuken besteld. Goede afspraak over de levering. Alles prima gegaan en inmiddels geplaatst in de nieuwe keuken. Ziet er prachtig uit en ik krijg veel complimenten voor de mooie tegels.

BEZORGING

22-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Makkelijke bestelling en Prima follow up via email etc. Correcte informatie via de site en telefonische opvolging mbt de bezorging. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. MVG

SUPER SERVICE!

21-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Geweldig! Via de site besteld en gemeld wanneer ik het wilde hebben. Alles precies op tijd. De kleur van de tegels kwamen goed overeen met de foto van de site. Goede levering. Wordt gebeld door chauffeur wanneer hij er precies is. Perfect! Zou het zo weer doen. Toppie!

EEN GOEDE ZAAK

21-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Ervaring is zeer positief . Snelle en goede service. er zijn een paar tegel stuk gegaan tijdens het trsnsport maar met een belletje was alles snel geregeld.