Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GROOT PAKKET

9-10-2017

  

Waardering 3 van 5

Onze ervaring in de showroom zélf Prima !  Fijn geholpen er werd met mij meegedacht over "Combinaties". Wij hadden echter nogal véél tegels nodig voor Div.Ruimtes en zijn daar ook goed voor geslaagd. Bij de bezorging bleek echter dat er van Alle tegels tezamen ÉÉN GROOT PAKKET ! was gemaakt van ruim 1000 kg ! Wij wonen dan wél in een Beg.Grond appartement maar de bezorger kon door het gewicht de tegels NIET bij onze (voor)deur krijgen. (Hij zei zélf dit óók al meerdere malen te hebben aangegeven bij Tegels in Huis !)  Dat dit óók voor hém geen doen was !  Hij kreeg het pakket niet eens op de stoep waardoor alles bij het wegrijden op de (doorgaande)straat stond. Mijn man en onze tegelzetter hebben dus die Hele maandag met een kruiwagen tegels moeten "Kruien" en geloof me....1000 kg is dan écht héél véél ! Dat was écht niet fijn én een "Verloren" dag. Dus....Verkoop Prima. Aflevering Minder. (Terwijl je daar wél voor betaald natuurlijk.) Waarom niet meerdere kleinere pakketten die beter "Handelbaar" zijn ? Zowel voor bezorger als klant ! Groet.Fam.P.Schrijver /Hilversum.

SNELLE EN GOEDE SERVICE

8-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Snelle en goede service

ZEER FIJNE ERVARING.

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Op een zaterdagochtend met het hele gezin en lichte tegenzin afgereisd naar de showroom. We werden direct gastvrij ontvangen. alle tijd gehad om zelf alles te bekijken en tussendoor steeds erg goede adviezen gekregen. Zeer vriendelijke lui en we erg tevreden met de tegels die we hebben gevonden.

BESTE PRIJS OOIT

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Top kwaliteit voor betaalbare prijs. Goed geholepen en goede advies gekregen.

MOOIE TEGELS GEKOCHT

6-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Werden goed geholpen en hebben mooie tegels gekocht voor een schappelijke prijs. Ruime keuze aan tegels. TOP

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

👍🏻👍🏻👍🏻

ANTRACIET IS ERG LICHT

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn keurig bezorgd. tot ver op de oprit. Heel fijn. Ook kon de bestelling weken lang in opslag blijven staan. Contact via email was ook prima.  Alleen de bijbestelling van het voegmiddel in de kleur antraciet pakt wel erg licht uit. We wilden een donkere voeg en weten nu niet hoe we dat moeten oplossen.

SNEL EN KLANTVRIENDELIJK

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede uitleg en klantvriendelijk!