Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEVREDEN OVER HET ALGEMEEN

12-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Goed ontvangst op locatie en duidelijke uitleg van materiaal en benodigdheden.  Verder een goede service en levering was prima. Enig minpunt is dat er een berekening is gemaakt op maat en nu hebben wij een "X" aantal pakken en er geen mogelijkheid is tot terug name(1 pak zou niet erg zijn geweest. maar 8 wel).   Hierdoor een 4/5.  

HELE GOEDE SERVICE

12-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijke hulp aan de telefoon Snelle levering Geweldige transportdienst. die de spullen binnenzette omdat ik ziek ben

GOEDE PRIJS. LEVERING TIJDIG. CHAUFFEUR KAN BETER

10-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Tegelsaanhuis levert tegels met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De mensen in de loods/winkel waren vriendelijk. een sample meenemen was bijvoorbeeld geen probleem. ook de servicedesk reageert goed en snel op vragen. Waar wij minder tevreden over waren was de chauffeur die de tegels af kwam leveren. Na herhaaldelijk aangeven hoe hij moest rijden parkeerde hij toch een aantal straten verderop en weigerde voor de deur af te leveren. De keuze was: palletwagen duwen/trekken of een andere keer terug komen. geen goede service in mijn ogen.

PRACHTIGE TEGELS

9-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Prachtige tegels. goede kwaliteit.

BADKAMER TEGELS GEKOCHT.

9-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Positieve ervaring. hebben goed advies gekregen.  We zijn netjes geholpen.   Er was een nabestelling nodig omdat de correcte tegels niet vanuit de andere vestiging overgebracht waren.  deze zijn netjes op tijd bezorgd zonder problemen. we zijn erg tevreden. begin volgende week worden ze gezet.   

SLECHT BEGIN. GOED EINDE

9-10-2017

  

Waardering 3 van 5

Erg teleurgesteld dat gereserveerde en betaalde tegels 1 week voor plaatsen NIET leverbaar waren. Uiteindelijk andere wandtegels uitgezocht en laten bezorgen. daar werd een goed gebaar gemaakt voor de kosten. Bezorgen ook niet lekker gelopen. een paar uur later zonder berichtje. vervolgens stuk uit een dorpel gestoten onder de carport. Bij het tegelen bleek ook een doos 4 kapotte tegels te bevatten. kon wel weer een nieuwe doos ophalen. Tegels zitten er nu goed in. resultaat is er. Uiteindelijk wel goed dus. maar zeker ook een valse start.

PRIMA TEGELS

9-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima service en goede kwaliteit tegels (mooi vlak).

SUPER SERVICE

9-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. goede service en zonder meer klantgericht in het meedenken in oplossingen!