BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

16-1-2017

   

Waardering 4 van 5DIK TEVREDEN!

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Voor onze bijkeuken handgevormde wandtegels gekocht bij Tegeloutlet Zetten. dit naar volle tevredenheid. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Later was er enige onduidelijkheid over de levering maar werd ook prima opgelost.

GOEDE SERVICE VOOR EEN ZACHTE PRIJS

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

In eerste instantie bestelde wij de tegels voor de erg aantrekkelijke prijs die geboden werd. Na het bestellen kwamen wij er achter dat wij nog iets van hun site wilde bestellen echter hadden wij geen zin om twee keer de bezorgkosten te betalen. Een mailtje was genoeg en de extra producten werden toegevoegd aan de bestelling en administratief werd het heel netjes geregeld. Daarnaast voldeede de tegels helemaal aan onze verwachtingen. Helemaal goed dus.

NIEUWE BADKAMER DANKZIJ TEGEL OUTLET

16-1-2017

    

Waardering 5 van 5

 Wij zochten mozaik tegels voor de woonboot van onze dochter in Amsterdam Vonden deze tegen een outlet prijs bij tegel outlet Mail gestuurd of de prijs wel correct was. leek ons erg goedkoop. Ja hoor. geleverd zoals genoemd en ook nog eens in amsterdam Chauffeur belde netjes dat hij onderweg was. en hielp met uitladen van de tegels Kortom. meer dan tevreden en wij bevelen tegeloutlet van harte aan. Voor snelle levering. correcte service. ga vooral eens kijken op de site van tegeloutlet Zetten

16-1-2017

   

Waardering 4 van 5MOOIE BADKAMER

16-1-2017

   

Waardering 4 van 5

Ik ben tegeloutlet Zetten prima geholpen. Zowel qua inrichting/keuze als qua klantgerichtheid. Ook in een later stadium ruilen van al bestelde tegels was geen probleem. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik kan het iedereen aanbevelen.

VLOERTEGEL GARAGE

28-12-2016

    

Waardering 5 van 5

Vloertegels voor garage incl lijm besteld. Foutje met bestelling was snel en prima opgelost

TEVREDEN

16-12-2016

    

Waardering 5 van 5

We zijn zowel tevreden over de service in de loods als over de levering.