Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SUPER GOED

23-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik had snel een aantal m2 tegels nodig. getrommeld zwarte steen voor in het toilet. Tegels in huis had mooie op de site staan. besteld. betaald en kon netjes aangeven wanneer ik ze wilde hebben. Ze werden bijna letterlijk tot in mijn woonkamer bezorgd met een kleine pallet truck. Super site en dito bedrijf.

FRIESE WITJES

23-1-2018

   

Waardering 4 van 5

Net voor de feestdagen heb ik een bestelling van friese witjes gedaan om de achterwand in onze keuken te betegelen. Deze kregen we keurig voor de feestdagen binnen. Helaas bleek het een verkeerde levering te zijn. Door de feestdagen heeft de nieuwe levering enige vertraging opgeleverd maar uiteindelijk zijn de juiste. meteen zodra het kon. probleemloos bij ons afgeleverd. Jammer dat het even mis ging. maar het is perfect opgelost!

23-1-2018

    

Waardering 5 van 5ZEER TEVREDEN

23-1-2018

    

Waardering 5 van 5

goede en snelle service. mooie tegels. voor een goede prijs. De keuken is prachtig geworden!

TOP!

21-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben onlangs tegels bij jullie besteld zonder ze werkelijk gezien te hebben! Altijd lastig als het om de kleur gaat. maar deze kwamen goed overeen met de werkelijke kleur.  De bezorgdienst krijgt van ons ook een dikke 10! keurig vooraf gebeld en super vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden als bezorgadres  het adres van mijn ouders opgegeven. maar omdat wij om de hoek wonen heeft mijn vader ter plekke aan de chauffeur gevraagd of hij het bij ons wilde afleveren. Was geen enkel probleem ! Helaas kon hij er door een weg blokkering niet door . waardoor hij het toch netjes bij mijn ouders heeft gelost! Super! Wij kunnen nu gaan genieten van onze nieuwe badkamer.

SUPER GOEDE LEVERING

20-1-2018

   

Waardering 4 van 5

Zaterdag besteld en dinsdag een palletje met 18m2 tegels voor de deur. Ik ga hier vaker mijn tegels halen.

MOOIE TEGELS

20-1-2018

    

Waardering 5 van 520-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. informatief en duidelijk