BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE SERVICE

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Fijne service. snel geleverd. goede prijs en van alles op de hoogte gehouden!

NETJES

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Geweldig! Netjes op pelletje geleverd

GOEIE SERVICE

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb tegels in mijdrecht besteld. na een bezoekje vlak na de opening. Bevlogen en capabele mensen. leek me zo. En natuurlijk een goede prijs. We hebben metrotegels. marmerlook en craquel√© besteld. Van aankoop tot levering. alles goed gegaan. Ook nog geen klachten van de tegelzetter over de kwaliteit van het materiaal...... maaarrrrrr hij is nog niet klaar!! ;)  

KROMME TEGELS

13-7-2017

 

Waardering 2 van 5

Na een week wachten kwam vandaag uiteindelijk de tegelzetter. voor dat deze begonnen was. kwam de eerste opmerking. " de tegels zijn krom." dit is natuurlijk niet het verhaal wat ik wilde horen. ik heb het zelf ook kunnen waarnemen. de tegels zijn bol wat voor een gerectificeerde tegel natuurlijk niet zo handig is op de muur.  ik zal vanmiddag wel zien hoe dit er uit komt te zien. ik hoop dat het mee zal vallen.

TOPBEDRIJF

28-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Heb hele positieve ervaring. klantgericht. Goede prijs en kwaliteit en jullie lossen een probleem gewoon goed op.

27-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn super tevreden over Tegels in Huis. Keurig op tijd geleverd en twee dozen die beschadigd waren werden twee dagen later kosteloos nageleverd. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Wij zijn super tevreden over dit bedrijf.

MOOIE REST PARTIJ TEGELS

27-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Online een mooie restpartij tegels gekocht. Voor een mooie prijs. Tegels werden keurig voor de deur afgeleverd en het waren zelfs nog een paar tegels meer dan ik besteld had.

KOFFIE

26-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Jullie advertentie de koffie staat klaar. Staat misschien wel klaar.maar er wordt niks ingeschonken.  Voor de rest prima geholpen