Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

3X PRIMA

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik ben erg blij met de aangekochte tegels. Omdat ik stalen thuis kreeg kon ik een goede keuze maken. En dat ik alles online kon regelen was een groot voordeel voor ons. Prima tegels voor een prima prijs tegen een prima service!  Het enige dat ik nog zou verbeteren is een selectie op kleur of stijl op de website.

TEGELS VAN TEGELOUTLETZETTEN ZIJN MET PLEZIER OM TE ZETTEN

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Prima. goede kwaliteit prijsverhouding. Nette en behulpsame verkopers in de hal. Administratief. een goed en duidelijke informatie. Afspraken voor levertijden worden perfect nagekomen. Een aanrader voor vrienden en kennissen.

TOP IN DIENSTVERLENING

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame mensen. met oog voor hun klanten. Denken mee en zijn flexibel. Dat alles tegen zeer aangename prijs. Top

KWALITEITS TEGELS VOOR EEN MOOIE PRIJS

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. De tegels die je wilt hebben staan mooi op de website enwat je besteld krijg je ook.  Levering is snel en correct verlopen.  zeker een aanrader!  Mvg. Martin van der Leek

NETTE SERVICE!

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

voor onze nieuwbouw woning tegels gekocht voor op de begane vloer. zeer netjes te woord gestaan tot 2x toe. de vloer ligt er nu net een weekje in en ziet er top uit! zeker een aanrader als je tegels nodig hebt!

PRIMA SERVICE

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Voor de 2e keer tegels gekocht bij jullie. De ervaringen waren dus al goed. Snel geholpen en alles werd keurig thuisbezorgd. Ondanks dat er tegels waren met kleine afwerkingsfoutjes werd er prima service verleend en direct. zonder moeilijk doen. dat omgeruild en een paar pakken extra en kosteloos geleverd. Ook de aangeboden koffie en appelflap waren prima.  Groet.  Bart

DOEN WAT ER OP DE SITE WORDT BELOOFD

9-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Makkelijk bestellen en heldere telefonische toelichting. Binnen de gestelde termijn netjes aan huis bezorgd. Voor herhaling vatbaar. Zodra de vloer is gelegd. mail ik het eindresultaat!

TOP BEDRIJF

2-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen week hebben wij de tegels ontvangen. Door onze eigen fout hebben wij 2 pakken te weinig besteld. gisteren gebeld en vandaag 2 dozen in dezelfde tint nageleverd gekregen! Top service en in mijn eigen dus echt een top bedrijf.