BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP!

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik zocht voor mijn doucheruimte mozaiekmatjes die betaalbaar waren per m2. Hier vond ik keramische matjes voor een ongelofelijk lage prijs. goedkoper dan waar dan ook. Zelfs als je de verzendkosten erbij optelt. Snel besteld. snel geleverd. prachtige kwaliteit. uitstekende communicatie. er was één tegeltje gebroken (van de bijna 8.000 tegeltjes) en daar lig ik niet wakker van. Ik zou hier zeker weer bestellen als ik weer iets nodig heb.

ZEER PROFESSIONEEL BEDRIJF

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb de levering zelf niet goed gecontroleerd toen die bezorgt werdt maar ruim een week later toen de tegel zetter aan de gang ging bleken er 8 listellos te weinig te zijn geleverd. Ik heb even gebeld en daar werdt helemaal niet moeilijk over gedaan en de volgende middag stond de bezorg dienst op de stoep met de ontbrekende tegels. Dit vindt ik gewoon top! Geen gedraai of gejammer maar gewoon oplossen.Het gaat niet om de fouten die gemaakt worden maar de manier waarop men hier mee om gaat.Hier staat service duidelijk nog hoog in het vaandel. Daar hou ik van en hier zal ik zeker in de toekomst weer bestellen.

IDEAAL

28-7-2017

   

Waardering 4 van 5

Ik heb tegels bij u besteld en dit is echt heel goed verlopen. Mooie tegels en goede site waarop de tegels goed zijn te beoordelen zonder eerst naar de winkel te komen. Kleine beetje kritiek. ik had ook een vraag gesteld over beschikbaarheid van tegelhoekprofielen maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Die heb ik nu ergens anders gekocht.  

28-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service en kwaliteit! Wilde de bestelling nog aanpassen. geen probleem! Ook een mooie prijs.

ZEER GOED BEDRIJF

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima service snelle levering.

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Helemaal geweldig.. goed geregeld goed verpakt

GOEDE SERVICE

13-7-2017

   

Waardering 4 van 5

Via google bij jullie aanbeland... eerst is kijken en de indruk die wij kregen was prima... na een aantal keren bij jullie zijn geweest omdat ik heel erg twijfelende over de kleur steeds met aandacht voor de klant behandeld... niks was eigenlijk teveel... natuurlijk zijn er verbeter puntjes maar waar is dat niet! Zeker een aanbeveling waard!

SNEL THUISBEZORGD

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Onze bestelling werd snel bezorgd. Op mijn mailtjes kreeg vrijwel direct een reactie.