Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

20-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Snel en correct met goede communicatie bij levering.

TOP SERVICE!

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Vanaf het moment in de winkel in Zetten. met fijne medewerkers. goede service. tot en met het leveren was het top. Ook toen we de bestelling in twee keer wilde laten leveren. geen enkel probleem tot en met een extra spoedbestelling omdat we tegels te kort kwamen. ook geen probleem voor de mannen uit Zetten. Alles prima en vlot afgehandeld. Dank voor de service!

TOPSERVICE

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Eindelijk een zeer goedkope tegelhal gevonden waar de service ook nog eens van het allerhoogste niveau is. Dat is een wel heel bijzondere combinatie. die je nergens anders vindt. Hoewel door een vervelend misverstand met de transporteur het bezorgen van de tegels niet geheel vlekkeloos verliep. kwam er onmiddellijk en zonder dralen meteen een perfecte oplossing: de mannen brachten zelf wel de "tegels in huis". Alles opgelost en ik heel blij. Het beplakken van de muren moet nog gebeuren. dus nog even geen plaatjes. maar wij komen zeker terug voor de vloertegels. Pluim!

TEGELVLOER EN BADKAMER

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer fijn bedrijf welke meewerkt. meedenkt en accuraat handeld. Ik ben zeer tevreden ook over de levering. goed ingepakt en netjes behandeld. Product zelf was beter als we verwacht hadden. kwaliteit en prijsverhouding waren uitstekend! Een echte aanrader!

PERFECTE TEGELTJES

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede snelle service. lage prijs. zeker een aanrader!

GOEDE KWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS

19-12-2017

   

Waardering 4 van 5

Voor de 2e keer tegels uitgezocht bij het Tegels in huis. En wederom hebben we een mooie partij tegels gevonden voor niet te veel geld.

SUPER

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Heel fijn bedrijf met mooie en kwalitatief goede tegels! Ook de service is super goed. omdat het moeilijk is een tegel te beoordelen op een scherm. heeft het tegelhuis mij direct kosteloos een sample gestuurd waarna ik met een goed gevoel 50 m2 kon bestellen. De bestelling werd keurig en snel geleverd.

NIEUWEBADKAMERTEGELS IN HUIS

11-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Heel correct behandeld alles netjes op tijd afgeleverd goede prijs kwaliteit tegels wij zijn heel blij met de nieuwe badkamertegels we hebben nu echt het whauww effect als we de badkamer binnen stappen hartelijk dank.