Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFO



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




levering tot aan de achterdeur

18-5-2015

    

Waardering 5 van 5

Tegels zijn binnen enkele dagen geleverd. Super snel . goed verpakt en mooie tegels. Zo neer gezet dat wij minimaal hoeven te tillen en verplaatsen wat ons enorm veel werk bespaart. Zeker voor herhaling vatbaar.  Fam wagenaar uit groningen.

Geweldige service

18-5-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik bestel voor de derde keer bij tegeloutlet zetten.  Ik heb te weinig besteld en wil achter af nog een pak bestellen. En mijn bestelling wordt morgen al geleverd maar dankzij Bas van tegeloutlet zetten heeft hij er net voor gezorgd dat de bestelling wordt geleverd MET die extra pak. bedankt voor je vertrouwen in de klant. Ik maak zo het rest bedrag meteen over. Pluimpje voor Tegeloutlet zetten! 👍



prima tegels

11-5-2015

    

Waardering 5 van 5

goede service ook bijbestellen ging makkelijk. keurig afgeleverd. prima prijs/kwaliteit.

Super service

1-5-2015

    

Waardering 5 van 5

Vorige week donderdag terras tegels bested en vervolgens gevraagd of ze zsm geleverd konden worden. Volgende ochtend om 8 uur stonden de tegels voor de deur. Super service. goede kwaliteit en lage prijs.



transport

30-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Transport kan beter paar dozen tegels op 1 pallet gebroken

Mee denken met de klant. goed advies en afspraak is afspraak!

28-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor onze keuken hebben wij wand- en vloertegels bij tegeloutlet zetten gekocht. Wij zijn zeer te spreken over het advies dat wij van een van de medewerkers ontvingen er werd geluisterd naar onze wensen. passend advies gegeven en mee gedacht! Ook de wijze waarop de tegels besteld konden worden en de levering van de tegels werd keurig verzorgd. dank daarvoor!



super

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

ik kan heel kort zijn over mijn ervaring . Fantastisch goede service . Ik zal zeker mijn kennissen aanraden om bij jullie te bestellen .Alles ging heel gemoedelijk .Super dank jullie wel

snelle vriendelijke service

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Tot nu toe 3 bestellingen gedaan en alle 3 snel geleverd zonder problemen. Mooie tegels. Ik had pc problemen en de betaling liep vast. Dat probleem was binnen een paar tellen opgelost.



Correcte afhandeling

19-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Zoals met uw bedrijf de afspraken waren gemaakt zijn op perfecte wijze uitgevoerd. Ons dank ervoor.

Keuken en badkamer tegels

18-4-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer goed geholpen en hebben prachtige tegels geleverd gekregen. Er waren een paar tegels gebroken. dit werd direct opgepakt na het melden van de schade (tegels zijn enorm gevoelig en kwetsbaar). Direct verholpen en op een zeer prettige en vriendelijke manier. Zeker een aanrader! Goede prijs (goedkoper dan andere bouwmarkten) en zeker de moeite waard om naar toe te gaan!



tevreden klant

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

heel tevreden over de service die tegeloutlet levert. Op onze vragen onmiddellijk duidelijke en correcte antwoorden. De afspraken worden ook perfect nageleefd. De foto's van de tegels op de website komen overeen met het geleverde goed. Dit is toch altijd afwachten maar wij hebben geen klagen hierover. In de toekomst gaan wij nog bij tegeloutlet bestellen.

keurig verzorgde bestelling

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Omdat ik toch vragen had. werd ik netjes te woord gestaan. Voor de rest goede en snelle service.



Leuke club mensen. super tegels

16-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegeloutlets te hebben bezocht kon ik gelukkig bij jullie wel slagen. Voldoende keuze. leuke relaxte sfeer. De tegels zijn gisteren netjes volgens afspraak geleverd en de tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. Al met al gewoon een zeer positieve ervaring. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Trouwens. nog bedankt voor de lekkere appelflappen zaterdag!!

Tevreden

12-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Fijn dat er gebeld werd hoe laat de levering plaats zou vinden!



Helemaal prima

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen. ruime keuzen en hele nette prijzen. Werd netjes thuis bezorgd op afgesproken dag en tijd.  Zeker voor herhaling vatbaar.

Op geZETTE tijd!!

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Bestelling is in prima staat en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit is wat ik ervan had verwacht. Dus ben zeer tevreden!!!




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL