Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SERVICE

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Hierbij wil ik Tegeloutlet zetten bedanken voor de snelle levering van mijn tegels. Helaas waren tijdens transport wat pakken beschadigt. ik heb daarvan foto's genomen en snel daarna kreeg ik 5 pakken nieuwe tegels bezorgd. wat een service is dit van TegelOutlet zetten. mijn dank voor dit. Groetjes Hans Smeenk

ALLES PAST!

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Kom je binnen in een grote hal op zaterdagmiddag. je bent niet de enigste! komt een jongedame naar je toe of je een kopje koffie of thee wil: zeer verassend! je wordt geholpen als je het vraagt. krijgt goed adves. ales verder via intenet. alles klopt tot aan het telefoontje van de chauffeur die belt voor hij langskomt en de spullen op de juiste plek neerzet. Ik weet zeker dat mijn kinderen ook naar tegeloutlet zetten komen!

SNELLE LEVERING MET GOED CONTACT

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring de tegels waren snel geleverd. En de chauffeur zocht goed telefonisch contact en was goed op tijd.

GOEDE PRIJS. PRIMA SERVICE

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima service. goede prijs!

LEUKE ZAAK MET VOLDOENDE KEUS

14-4-2016

   

Waardering 4 van 5

Nadat ik eerst telefonisch netjes te woord ben gestaan heb ik afgelopen zaterdag mijn tegels bij jullie opgehaald. Leuke club met enorm veel keuze. Ik kom zeker bij jullie terug voor de verbouwing van mijn badkamer.

PRIMA GEREGELD!

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Handige website en goede bezorging. Goed contact met vriendelijke medewerkers en bezorger.

RUIM ASSORTIMENT EN GOEDE PRIJSSTELLING

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Op 2e paasdag hebben wij jullie outlet bezocht. Vooraf bij verschillende tegelbedrijven wezen kijken. alleen nergens kunnen slagen. Bij jullie kwamen we binnen en zagen wij het ruime assortiment. Ondanks de drukte kregen wij voldoende aandacht en hebben wij zeer mooie tegels gevonden. Afgelopen vrijdag is alles netjes volgens afspraak geleverd. Tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. en wij zeer tevreden over de prijsstelling :-)  Gr. Johan

GOED EN NOG GEZELLIG OOK.

3-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Hadden op de website alvast wat informatie gelezen over het assortiment en werkwijze. Duidelijke site. Vriendelijke ontvangst meteen koffie aangeboden. Werd ook gevraagd of we al informatie wilden hebben of even rond wilden kijken. Deskundig te woord gestaan. Later zelfs nog een appelflap aangeboden. heerlijk. Wel prettig in een wat koude loods. Verder geen probleem. Bestelling snel rondgemaakt en ook netjes thuisbezorgd. Al met al een prima zaak met voldoende keuze. scherpe prijzen en vriendelijk deskundig personeel. Aanrader.