Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




perfecte levering .

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

de juiste maat . de juiste kleur Geleverd op de juiste datum . En perfecte kwaliteit. Simpelweg een aanrader . om zaken mee te doen.

Witte matte tegels

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik heb van te voren gebeld om te vragen hoe lang de lever tijd zou zijn.  Mij werd verteld dat als ik ze vrijdag dezelfde dag nog zou bestellen ik ze maandag in huis zou hebben. Dus dat heb ik gedaan. En ze waren voor 9 uur s ochtends in huis! Super fijn want de zelfde middag zijn ze erop gegaan!  



Super tegeltje

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering . mooie tegels .goede kwaliteit .

Top service en groot assortiment.

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Enorm verrast door de super snelle levering. Ik had tegels gezien bij een (grootte) concurrent waar ik 5 weken diende te wachten voordat dit pakket in Nederland zou arriveren. Lastig wanneer je nu vakantie krijgt voor de aankomende 3 weken. Met toeval kom ik op de site van www.tegelsinhuis.nl en vindt daar dezelfde tegel. Na de bestelling te hebben geplaatst en even telefonisch contact te hebben gehad met Debora (klantenservice). Werd alles voor mij geregeld. Wanneer ik mijn openstaande factuur voor 10.00 uur had voldaan. werden de tegels de volgende dag nog afgeleverd in het voor mij dichtsbijzijnde filiaal te Zetten. Dat is super service en ook nog eens een klantenservice die met de klant meedenkt. Vandaar dat ik positief verrast bent door dit bedrijf. Overigens is hun magazijn ook super groot en keuze te over met goed en vriendelijk personeel met goede adviezen.



Goede en snelle service

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en goede service! Tegels waren goede kwaliteit.

Prachtige tegels voor een topprijs!

16-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor de tegels in de badkamer en wc's heb ik de perfecte tegels gevonden en ook nog eens voor een goede prijs. Daarnaast is het contact fijn verlopen en is alles netjes geleverd.



Vloertegels

16-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Mooie tegels en goede prijs  Helaas wel 3 dozen met kapotte tegels Gelukkig kwamen we net uit.

Ik ben zeer tevreden

15-7-2020

    

Waardering 5 van 5

De wandtegels werden op de afgesproken tijd afgeleverd De tegels waren iets lichter van kleur dan van de proeftegel die ze gestuurd hadden  nu achteraf precies de goede kleur ook de bullnose tegel zie je niet zoveel 



Review tegels in huis

15-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Goede. mooie tegels. Mooi op tijd. Alleen verzendkosten in geen verhouding tot gewicht en prijs. 1 doosje van 44 tegels voor 19. 95 verzendkosten

Top!

15-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Niet duur en snelle levering. Tegels komen goed met foto's overheen. Volgens onze tegelzetter ook goeie tegels voor plaatsen!



Super service

14-7-2020

    

Waardering 5 van 5

na de bestelling werd ik al binnen uur gebeld om aflevering te bespreken echt super. Op afgesproken dag keurig geleverd

Prima geregeld allemaal

14-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Bestelling prima verlopen. alles goed afgeleverd



Waar je moet zijn is Tegels in Huis

13-7-2020

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn netjes en voorzichtig bezorgd. Dank aan de chauffeur. Alle tegels waren onbeschadigd en goed van kwaliteit. Chapeau 

Mooie tegels maar wel een erg dik - dikke extra kostenpost

13-7-2020


Waardering 1 van 5

Goed en snel afgeleverd. Echter wat ik me niet gerealiseerd had dat de tegels meer dan 1 cm dik waren. Waardoor de tegelzetter erg veel uren is kwijt geraakt om de tegels op maat te maken. Omoat de tegels ook erg zwaar waren. moesten ze op de muur ook met spijkertjes vast gezet worden.  Uiteindelijk ook maar een deel van de tegels gebruikt om de uren niet te veel uit de hand te laten lopen.



Prima assortiment en prijs

12-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaring met Tegels in Huis. Na lang zoeken naar de juiste tegels hier terecht gekomen. Levering was snel. keuze ruim voldoende en een geweldige prijs. Zeker aan te raden.

Portugese tegels

11-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima service. snel geleverd. Product onbeschadigd aangekomen. Vriendelijk contact chauffeur.  




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL