Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2068 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GEMISTE KANS

8-12-2018

   

Waardering 4 van 5

Leveren een goede vloertegel tegen een zeer goede prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is dus uitstekend. Jammer alleen dat als er dozen tegels over zijn deze niet meer in te leveren zijn.

8-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en betaalbaar! Ook erg blij met de tegels.

VRIENDELIJK BEDRIJF MET MOOIE TEGELS

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn heel blij met tegelsinhuis.nl. tegels zijn super mooi. netjes afgeleverd. vriendelijke mannen in de loods en met al je vragen kun je bij ze terecht.

EEN NELHIED DIE DOOR ANDERE LEVERANSIERS NIET WORDEN GEHAALD

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Na een zoek tocht langs diverse winkels. wisten we welke tegels we wilden. Overal was het een levertijd van ± 3 weken. Ook was bij prijs 30% ten opzichte van ene winkel goedkoper en een andere winkel meer dan 200% goedkoper.  Het dan de levering. die was binnen drie werkdagen zoals op de website staat inderdaad geleverd. Top. 

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

wij kwamen een paar tegels tekort .  na telefonisch overleg konden we tegen een redelijk verzend bedrag de paar tegels thuis geleverd krijgen

TOP SERVICE!!

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Snel geleverd en veel op voorraad!!

SNELLE LEVERING

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede prijzen. na een aantal fysieke bedrijven te hebben gezien kwam tegelsinhuis.nl voor ons als goedkoopste eruit.  Wij wisten al welke tegels wij wilden bestellen. als je het nog niet weet kan ik mij voorstellen dat het lastig is online een keuze te maken. Snelle levering. een dag na het bestellen kregen wij al de vraag wanneer het geleverd kon worden.  Op vrijdag besteld en maandag al in huis! Vriendelijke chauffeur die het kwam brengen.   Ik raad een ander zeker aan hier te kopen.

KEURIGE LEVERING

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Werden perfect op de hoogte gesteld over de levering van de tegels. deze werden op afgesproken tijdstip geleverd. Buiten deze fijne ervaring scheelde het ook nog eens 40%!!!! Procent op aanschaf tov andere leveranciers.   Wij zijn tevreden en bestellen zeker nogmaals bij jullie.  Mvg Boonstra