Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE LEVERING

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede prijzen. na een aantal fysieke bedrijven te hebben gezien kwam tegelsinhuis.nl voor ons als goedkoopste eruit.  Wij wisten al welke tegels wij wilden bestellen. als je het nog niet weet kan ik mij voorstellen dat het lastig is online een keuze te maken. Snelle levering. een dag na het bestellen kregen wij al de vraag wanneer het geleverd kon worden.  Op vrijdag besteld en maandag al in huis! Vriendelijke chauffeur die het kwam brengen.   Ik raad een ander zeker aan hier te kopen.

KEURIGE LEVERING

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Werden perfect op de hoogte gesteld over de levering van de tegels. deze werden op afgesproken tijdstip geleverd. Buiten deze fijne ervaring scheelde het ook nog eens 40%!!!! Procent op aanschaf tov andere leveranciers.   Wij zijn tevreden en bestellen zeker nogmaals bij jullie.  Mvg Boonstra

SNEL EN ZEKER

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima service. uitstekend bereikbaar. Prijs-kwaliteitverhouding goed. prijzen zijn scherp. stel de verwachting daarop in. Zeker voor herhaling vatbaar!

HELEMAAL TOP!

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer groot assortiment. Keramisch parket gekocht. keurig volgens afspraak geleverd. Echt kwaliteit tegels. Ze zijn zo mooi en met bruine voegkleur gevoegd. dat ze haast niet van houten parket te onderscheiden zijn. En dat voor zeer vriendelijke prijzen. Scheelt zeker de helft van prijzen elders. Kwaliteit hoeft dus niet duur te zijn. Ben er ontzettend blij mee.  

FIJNE SERVICE √ČN BETROUWBARE LEVERING

7-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Alles was op voorraad bij het bezoek aan de loods. en zelfs toen bleek dat we toch moesten laten bezorgen vanwege een gebroken arm. terwijl de tegels hadden gezien die alleen bij de vestiging konden worden opgehaald. kom het toch bezorgd worden. Netjes op tijd. en goede communicatie over het afleveren :)

TEVREDEN KLANT

4-12-2018

    

Waardering 5 van 5

fijne website. prima telefonisch contact gehad . Tegels boven verwachting mooi. Alles volgens afspraak geleverd.  voor herhaling vatbaar !!

ZEER TEVREDEN

1-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Vakkundig en vriendelijk personeel. Afspraken worden netjes nagekomen. Familie en vrienden krijgen van ons het advies om tegels bij Tegels in Huis te kopen. 

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij kregen de bestelling half .maar met een telefoon gespreek werd alles opgelost. bedank hier voor.