Goedkope betonlook vloertegels

Een betonnen vloer en betonlook tegels kunnen behoorlijk in de prijs lopen. Maar bij Tegels in Huis vindt u tegels met betonlook voor de allerlaagste prijs. Het is echt niet nodig om de hoofdprijs neer te leggen. Tegels in Huis garandeert naast een lage prijs namelijk ook de hoogste kwaliteit.

Wij zijn goedkoop omdat we een tegeloutlet zijn. We zitten op verschillende plekken in het land, maar uiteraard kunt u ook online onze goedkope betonlook tegels bestellen. Waarom zou u veel geld betalen, als u bij ons voor dezelfde kwaliteit minder hoeft te betalen?

Wij hebben veel verschillende betonlook tegels voor u in huis, in allerlei kleuren en afmetingen. Bij ons zult u altijd slagen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De klassieke grijze betonlook, of zoekt u een wat lichter of juist een stoere donkere vloertegel? Neem een kijkje op onze website, of bezoek één van onze vestigingen en ontdek daar uw eigen stijl tussen de vele prachtige tegels. Wij verkopen betonlook tegels in Zetten, Mijdrecht en Sliedrecht.

Voordelen tegels betonlook

De term betonlook zegt het eigenlijk al: betonlook vloertegels zijn niet van echt beton, ze hebben alleen de uitstraling van beton. Onze betonlook tegels zijn keramische tegels, tegels gemaakt van keramiek. De keramische vloertegels bestaan uit klei en zand en een tegel is eigenlijk niet meer dan gebakken laagjes klei.

Keramische betonlook tegels hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een vloer van echt beton. Beton scheurt nog wel eens, dat is bij betonlook tegels niet het geval. Ook zijn de stoere betonlook tegels duurzaam, slijtvast en heel makkelijk te onderhouden.

Ze komen altijd in een grijsachtige kleur, van heel donker grijs tot heel licht grijs. Net als echt beton, natuurlijk. U kunt een moderne tegel kiezen die de uitstraling van uw wens heeft. Een lichte of donkere betonlook tegel maakt namelijk een wereld van verschil in bijvoorbeeld uw woonkamer of badkamer. Houd bij de keuze voor een kleur ook de rest van uw interieur in gedachten.

Betonlook in uw gewenste afmeting

De betonlook vloertegels komen in verschillende afmetingen. De meest voorkomende varianten zijn 30×60 cm, 45×45 cm, en 60×60 cm betonlook tegels. Wees ervan bewust dat de afmeting van de tegels op uw vloer ook invloed heeft op de sfeer van uw huis. Een ander formaat tegels kan zorgen voor een compleet andere look. Zo zijn er zelfs grote tegels van 80×80 cm en ook wat meer gedurfde, speelse betonlook tegels van 23×26,5 cm.

Onze goedkope vloertegels met betonuitstraling zijn goed te combineren met andere tegels van Tegels in Huis. Wat denkt u van betontegels op de grond in combinatie met metrotegels op de muur in uw woonkamer of badkamer?

Heeft u nog geen idee welk formaat het beste zou passen in uw woonkamer of badkamer? Wij adviseren u graag! Met onze jarenlange ervaring met betonlook tegels kijken we samen met u naar de mogelijkheden die geschikt zijn voor uw woning.

Kom langs bij Tegels in Huis

Weet u nog niet helemaal wat voor betonlook vloertegel u het beste kunt kopen? Twijfelt u over de grootte van uw tegel? Advies nodig voor het leggen van de vloertegels? Bel ons, of kom langs in een van onze showrooms om de tegels met eigen ogen te zien. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze.

Mocht u vragen hebben over onze producten, neem dan eenvoudig en vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We staan elke werkdag tot 19:00 uur en elke zaterdag tot 17:00 uur telefonisch voor u klaar.